2024.03.19, Kedd

Bemutatták a minősítést igazoló táblát a Kecskeméti Fürdőben

Kecskeméti Fürdő

2018.05.30. 12:34

Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere és Szenes Márton, a Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója leplezte le május 28-án, hétfőn a Kecskeméti Fürdőben az ötcsillagos minősítést igazoló táblát.

Hirdetés

Szemereyné Pataki Klaudia kiemelte: a Kecskeméti Fürdő éves szinten több mint 360 ezer látogatót fogad, akiknek döntő többsége kecskeméti. Szavai szerint ez a látogatói szám bizonyítja, hogy érdemes volt az az áldozat, amit a város vállalt a létesítmény megépítésével. Megköszönte a Hírös Sport Nonprofit Kft. és a Kecskeméti Fürdő munkatársainak azt a munkát, amellyel elérték az ötcsillagos minősítést.

Szenes Márton, a Hírös Sport Nonprofit Kft ügyvezető igazgatója hangsúlyozta: mostanra ért be az a munka, amellyel a városvezetés létrehozta az európai színvonalú fürdőt, amelyről ma már a határon túl is elismerően beszélnek.

A tábla leleplezése után Szemereyné Pataki Klaudia megtekintette a fürdőben edző Bácsvíz KVSC és Kecskeméti Sportiskola sportolóit. Elidőzött az úszásoktatásnál és a vízilabdázóknál is.

forrás: kecskemetifurdo.hu

KecskemétKecskeméti Fürdő