2019.07.18, Csütörtök

Kecskeméti Fürdő

Kecskemét és Tiszakécske is csatlakozott a Szaunázók hétvégéje programsorozathoz

2018.10.04

Kecskemét

A hagyományteremtő céllal megvalósítandó eseményen a szaunázás jótékony hatásaira, egészségmegőrző, prevenciós célú alkalmazására kívánják felhívni a figyelmet, azzal a nem titkolt céllal, hogy növeljék a szaunakultúra iránt érdeklődők számát.

Zenés aquafitness az Ölelő Kéz Alapítvány gyógyszolgáltatásai között

2018.08.02

Kirakat

A Kecskeméti Fürdő hullámmedencéjében az idén nyáron is hétvégenként több időpontban várják a mozogni vágyókat. A vidám vízi tornán gyermekektől az idősekig bárki ingyenesen részt vehet.

Június végén nyit a Kecskeméti Strand

2018.06.08

Kecskemét

A nyitás az előző évek strandszezonjaitól eltérően későbbi időpontra esik, a késedelemért a megújuló 50 méteres medence fogja kárpótolni a vendégeket.

Ötcsillagos minősítéssel ismerték el a Kecskeméti Fürdőt

2018.05.16

Kecskemét

A Magyar Fürdőszövetség ötcsillagos színvonalúnak minősítette a Kecskeméti Fürdőt, ami így hivatalosan is Magyarország fürdőinek élvonalába került. A tanúsító védjegyet május 11-én, a Magyar Fürdőszövetség budapesti közgyűlésén vette át Szenes Márton, a fürdőt üzemeltető Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója.

Országos Úszóbajnokság Kecskeméten

2018.03.01

Megye

Az elmúlt évek sikeres versenyeit követően idén is a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság rendezte meg a Belügyminisztérium Országos Úszóbajnokságát.

Kecskeméti úszóünnep Hosszú Katinkával

2018.02.06

Kecskemét

Hosszú Katinka is díszvendég lesz a most szombati, negyedik alkalommal meghirdetett kecskeméti egynapos úszóeseményen.

I. Medencés Sárkányhajó Verseny a Kecskeméti Fürdőben

2018.01.14

Kecskemét

Több mint harminc csapat szállt vízre a szombaton a Kecskeméti Fürdőben, hogy összemérjék erejüket az I. Medencés Sárkányhajó Versenyen. Feszültek az izmok, habzott a víz a lapátcsapások nyomán. Ilyet még nem látott ez a medence, pedig igen sok minden történt már itt!

Éves karbantartási munkák a Kecskeméti Fürdőben

2018.09.01

Kecskemét

2018. szeptember 3. hétfő reggeltől szeptember 8. szombat reggelig az éves karbantartási munkák miatt a Kecskeméti Fürdő zárva tart. Szeptember 8-án, szombaton a fürdő kinyit, de csak részlegesen használható szeptember 17. hétfő reggelig.

Strandok Éjszakája Kecskeméten

2018.07.26

Kecskemét

Július 27-én, pénteken 21 órától ismét STRANDOK ÉJSZAKÁJA! Kecskeméten élő DJ zenével, UV táncosokkal, és tűzzsonglőrrel várják a vendégeket.

Bemutatták a minősítést igazoló táblát a Kecskeméti Fürdőben

2018.05.30

Kecskemét

Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere és Szenes Márton, a Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója leplezte le május 28-án, hétfőn a Kecskeméti Fürdőben az ötcsillagos minősítést igazoló táblát.

Legjobb Húsvéti családi programok Kecskeméten és környékén

2018.03.30

Kecskemét

Húsvéti válogatásunkban családi programokat, hagyományőrző és gasztronómiai eseményeket, állatsimogatási lehetőségeket, tojáskereső partit és sok-sok kitűnő programot találtok. A négynapos hétvége számtalan izgalmas programmal kecsegtet – a legjobbakból szemezgettünk.

Családi nap a Kecskeméti Fürdőben

2018.02.16

Kecskemét

Az idei évben minden hónap harmadik vasárnapján Családi napot szerveznek a Kecskeméti Fürdőben, első alkalommal február 18-án. A családok ezeken a napokon ingyenes programokon vehetnek részt, sőt kedvezményes áron vásárolhatják meg belépőiket.

Univer és Hosszú Katinka: a tokiói olimpiáig együtt

2018.01.19

Kecskemét

A sportolónő és a magyar cég a riói olimpia előtt kötelezték el magukat először egymás iránt, az akkori és a mostani megállapodás elsődleges célja az úszás, valamint a helyes táplálkozáson és mozgáson alapuló életforma széleskörű, személyes példamutatáson alapuló népszerűsítése.

Nyárbúcsúztató Retro Party a Kecskeméti Fürdőben

2018.08.23

Kecskemét

Augusztus 26-án, vasárnap 10 órától NYÁRBÚCSÚZTATÓ RETRO PARTY-ra várja Vendégeinket a kecskeméti strand, azaz a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark.