2023.03.27, Hétfő

Víkend

Vízitúra a Tiszán jogosítvány nélkül vezethető kishajókkal

2022.07.11

A Kiskunsági Nemzeti Park szervezésében vízitúrán fedezhetik fel az érdeklődők a Tisza és a Maros élővilágát.

Tavaszi feltöltődés a Dunakanyarban

2020.03.11

Március a kikelet hava, a tavasz első hónapja, a természet újjászületésének kezdete. Ilyenkor fokozatosan enyhül a tél már amúgy is erőtlen szorítása, kezdenek melegebb fuvallatok lengedezni, az állatok és a növények pedig ugyanúgy felélénkülnek, ahogy az emberek. A nappalok egyre hosszabbak, esténként és hajnalban egyre kevésbé van hűvös. A Pilis érintetlen erdőségei fokozatosan újra zöldellő lombruhába öltöznek, a Duna pedig elnyújtózva, megfontoltan, de szép lassan mégiscsak elhozza a virágos, madárcsicsergős tavaszt.

Megkezdődött a Silvanus indián nyár

2019.09.23

A nyár elbúcsúzott. Ilyenkor a magunk mögött tudott szabadságok dacára bizony sokan azt érezzük, hogy kicsit belefáradtunk… A zsúfoltság helyett élvezze inkább az utószezoni árakat! Pihenje ki a nyarat a Hotel Silvanusban, élvezze a koraőszi természet lenyűgöző szépségét és töltődjön fel pozitív, éltető energiákkal és felejthetetlen élményekkel! A Silvanus indián nyár Önre és családjára vár.

Különleges esti nyitvatartással vár hétvégén a Kecskeméti Vadaskert

2018.08.01

Fáklyás világítás és látványetetés fogadja az érdeklődőket.

Kezdődik a szezon a Gemencben

2018.04.24

Háromnapos programsorozattal, hajókirándulásokkal, lovas- és gyalogtúrákkal kezdődik a hosszú hétvégén az ökoturisztikai idény a Gemencben.

Ha jó, hajó!

2017.02.25

A négynapos budapesti hajó és motorkiállítás második napján szó szerint rengetegen voltak. Az még érthető, hogy a roncsdebire hajazó motorkiállításon hatalmas területen a régi Pannónia motorkerékpárok vonzották a kétkerekűek szerelmeseit, de az, hogy a méregdrága kategóriába tartozó hajókiállításon is nagyon sok érdeklődő volt (Kecskemétről is) azért azt mutatja, hogy: ha jó, hajó!

Szépségek az Alföld egyik legszebb helyén

2016.09.01

A Hercegasszony Birtok – Wellness&Garden szépsége annyira magával ragadó, hogy a szeptember 10-én a szarvasi Alpok-Adria Szépségverseny békés-megyei döntőseinek a felkészítését is ide álmodták a szervezők.

Nem nyaralóknak való vidék

2016.07.15

Szombaton pirosba borul az ország - már ami a csapadék mennyiségét illeti.

A mozgáskorlátozottakat is várja Gemenc

2016.06.12

Hoffmann Henrik: Vezetői példamutatás vállalkozásaink sikereinek kulcsa!

2016.03.23

Minden ügyfélkapcsolatban tevékenykedő vállalkozás számára példaértékű lehet a számtalan rangos szakmai és közönség díjat kapott vállalkozás sikereinek kulcsa.

Különleges kerékpártúra a Kiskunságban

2016.02.10

Egy magyar tölgy lehet az idei év legszebb fája Európában

2016.02.08

A Holt-Tiszán igen, a Balatonon és a Velencei-tavon még nem lehet a jégre menni

2016.01.24

Nagyon sok magyar tölti az ünnepeket, valamint az ünnepek utáni „alakformáló” síelést az ausztriai Kreischbergben

2015.12.30

Az utazási mellékletünk a Víkend ez alkalommal egy rövid kirándulást tett a magyarok között rendkívül népszerű osztrák sícentrumként elhíresült Mura folyó völgyében, ahol a kiváló adottságú pályák mellett, egészen elképesztő szabadidős és gasztronómiai kínálatra bukkantunk. A  környék kínálati palettáját a Hotel Relax**** Resort szálloda is gazdagítja.

Utazz vonattal a bécsi karácsonyi vásárokra!

2015.12.01

Kikapcsolódás az egész családnak? - Irány Lengyelország

2020.04.17

Szeretné egy szép utazással meglepni a családját? – Utazzanak Lengyelországba! A Mazowieckie vajdaságban érdekes látnivalónak ígérkezik a Lengyelország fővárosától, Varsótól alig 85 km-re fekvő „Illúziók farmja” Ismeretterjesztő és szabadidőpark (Park Edukacji i Rozrywki „Farma Iluzji”).

Silvanus ajándékutalvány – remek ötlet és biztos siker!

2019.12.04

Tavaly történt, december vége táján, amikor már majdnem mindenki túl volt az ajándékvásárláson. Nekem persze még egy kósza ötletem sem volt, hogy mivel lephetném meg a családtagjaimat, nemhogy időm arra, hogy a nyakamba vegyem a várost és felkutassam a meglepetéseket. Maradt tehát a munkahelyi hajtás közepette egyre fokozódó kétségbeesés, egészen december 21-ig, ami már tényleg az utolsó utáni pillanatnak számít. És akkor szembejött velem a megoldás!

Grill kisokos: így lesz tökéletes a végeredmény

2019.07.26

Hogyan gyújtsuk be a tüzet a legegyszerűbben? Mennyit forgassuk a húsokat a grillen? Útmutató a tökéletes grillezéshez.

Jövő hétvégén érkezik a Dinnyefesztivál

2018.08.01

Augusztus 10 és 12 között minden a dinnyéről fog szólni.

A megújult sportcentrumban a régi varázslat támadt fel Tiszakécskén

2017.07.29

A másfél milliárdos beruházásban megújult sportcentrum az egészségmegőrzést és a kisváros hírnevének megteremtését egyaránt szolgálja. Utóbbihoz a húsz évvel ezelőtti NB I-es bravúr főszereplői újra megadták az irányt – Fradi-veréssel és tornagyőzelemmel.

Jégpályák éjszakája: Buli és korcsolyázás a kiskőrösi jégpályán!

2017.01.20

Idén a kiskőrösi Rajz Attila Jégpálya is csatlakozott Magyar Jégkorong Szövetség által életre hívott Jégpályák éjszakája elnevezésű kezdeményezéshez.

Szépségverseny és terelőbajnokság Bugacon

2016.07.27

Pumik, mudik, pulik, komondorok és kuvaszok mérkőznek.

Itt építsd a csapatod – ezt imádni fogják a kollégák!

2016.06.30

A csapatmunka, hatékony kommunikáció és az összetartozás fontos szerepet játszik a sikerességben.

Már a Balatonon is strandolhatnak kedvenceink

2016.06.04

Fonyódon megnyílt az első balatoni kutyás strand június 1-jén, ahol a gazdik kutyáikkal együtt hódolhatnak a vízparti örömöknek. Mivel sok a kutyás vendég, kifejezetten nagy igény volt az ilyen partszakasz megnyitására

A Dél-Magyarország három megyéje együtt kampányol a turistákért

2016.03.03

 Tiszakécske, Baja, Kiskunhalas, Szeged, Gyula, Békés és Békéscsaba komoly aktivitással jelent meg a 3 napos mulatságon

Torkos csütörtökkel indul a Gasztroélmények éve

2016.02.08

Az év szállodája: Residence Ózon

2016.01.25

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége által kiírt pályázat eredmény hirdetésén 2016 január 22-én kiosztották az év szállodája díjakat.

Sorra nyílnak a hazai sípályák

2016.01.02

Lantos Árpád: pezsgőt bonthat a szállodaipar szilveszterkor!

2015.12.14

Növekedés lesz vendégéjszakában és bevételben egyaránt, de a számok kiértékelésekor eltérések várhatók a régiók és hotelek között. Régóta mondom, hogy a turizmus a béke iparága. Ha ez megvan, akkor már csak egy dolgunk maradt: keményen dolgozni a növekedésért! 2015-ben leginkább azokban a térségekben és hotelekben lesz bevétel- és vendégéjszaka csökkenés, ahol korábban sok volt az orosz és ukrán vendég.

Vikend - Hoffmann József: "úgy szerettem bele a Mátrába első látásra, mint egy csábítóan vonzó nőbe"

2015.03.04

„A sápadt, vézna gyermekek megerősödnek, az étvágytalanság, álmatlanság és a stressz megszűnik” - hallottam szüleimtől a Mátrával kapcsolatban, amit hittem is meg nem is korábban, annak ellenére, hogy a nyarak nagyobbik felét leginkább a csábítóan vonzó hegységben töltöttük. Negyven évvel később kollégámmal Mátraházára siettünk, mert eldöntöttük, hogy ezt a hívogatóan szép régiót bemutatjuk a Bácsmegye.hu olvasóinak.