2020.04.05, Vasárnap

Szenvedély

Vidám ajándékötletek az év végére

2016.11.15

2016-ban állítólag már újra annyit költünk (feleslegesen) karácsonyra, mint 2006-ban. Hurrá! Ha már tudatosította, hogy az elmúlt tíz évben letudta az "ócska" karácsonyi ajándékait, akkor végre költsön teljesen felesleges, de akár egy életre szóló ajándékokra, amivel nő és férfiismerőseit meglepheti.

Linartech Kupa cyclo-cross, Kecskemét: Eredmények

2016.11.07

A cyclo-cross hazai futamoknál kevesebben indultak a kecskeméti Linartech Kupán a saras, esős körülmények között. Technikai gondjai után Búr Zsoltnak megint nem sikerült a győzelem, melyet a férfi elitben országúti menőnk, Pelikán János szerzett meg. A nőknél a múlt héten román cross bajnokságot nyert Tache Marike nyert Orosz Anita előtt.

Az izsáki Szovjetszkoje pezsgő installációja a Sziget legjobbjai között

2016.08.22

Lehetetlen vállalkozás a Sziget valamennyi márkáját felkutatni, hiszen a legnagyobb hirdetőktől a legkisebb kkv-kig cégek százai voltak jelen. Néhányat azonban bemutatunk olvasóinknak a kedd este véget érő fesztivál leglátványosabb helyszínei közül, ezekre ráadásul szavazni is lehet - írta a kreatív.hu augusztus 16-án.

Újabb BMW X6-ot vehetett használatba Rubint Réka Kecskeméten

2016.06.23

2016-ban Szujó Zoltán, Gesztler Dorottya és Polyák Lilla vehetett használatba egy-egy BMW-t a kecskeméti Linartech Autóház közreműködésében a BMW márkanagyköveti programjának köszönhetően.