2024.04.26, Péntek
Az első fecske - megnyílt Kecskeméten a Goose Bár
Bácsmegye.hu

Az első fecske - megnyílt Kecskeméten a Goose Bár

2016.11.14. 15:43

A hetvenes-nyolcvanas években pezsgő belvárosi élete volt Kecskemétnek, ami a rendszerváltás óta gyakorlatilag a nullára épült vissza. Szombaton este viszont megtört a jég és a Három Gúnár Hotelnek köszönhetően újra van egy 300 főt befogadni képes belvárosi bár Kecskeméten, ami stílszerűen a gúnár angol nevét viseli.

Hirdetés

A kezdetben szombatonként, de a tervek szerint rövidesen pénteken és szombaton is nyiltva lévő bárról a legtöbbet a vezetőség köszöntője mond el, amit a szombati nyitó partira szerkesztettek:

 

"Kedves Barátunk!


Volt már olyan érzésed hogy beülnél a barátaiddal egy igényes szórakozó helyre, de el se indulsz, mert nincs hova menned...? Vagy amikor az ide látogató ismerőseidnek kellene Kecskeméten egy szórakozó helyet ajánlanod tanácstalan vagy, mert nincs ilyen...?


Évek óta a felnőtt korosztály számára az ilyen és az ehhez hasonló kérdések, kétségek azok melyek felmerülnek akkor, amikor az igényes felnőtt korosztály éjszakai szórakozási lehetőségeiről van szó a városban... Nem! Nem a tiniknek szóló diszkóról beszélek, hanem valódi, minőségi, az érettebb korosztályt is kiszolgáló mind belső enterieur-jeiben, mind a vendéglátás, a zenei kínálat, - egyáltalán a programstruktúra és a szolgáltatás tekintetében csúcskategóriás, ugyanakkor megfizethető szórakozóhelyről! 


Egy valódi kis méretű klubról, ha úgy tetszik egy éjszakai bárról, ahol le tudsz ülni, asztalt tudsz foglalni, (ha kell bootle service-vel), ahol nem csak "pritty-prutty EDM" szól, hanem a közelmúlt R'n'B és funky slágerei éppúgy, mint a korábbi évek nagy himnuszai, ahol udvarias a porta és biztonságban érzed magad, ahol hoszteszek kedveskednek, ahol a pultosok és bártenderek törzsvendéghez méltón fogadnak, ahol hétről-hétre elkápráztatnak a különleges ötletekkel, programokkal, ahol TE - azaz a VENDÉG állsz a középpontban, ráadásul mindezt baráti áron!


Mi egy ilyen felnőtteknek szóló szórakozóhelyet álmodtunk meg magunknak és vendégeinknek! 
A Három Gúnár Hotel melletti egykori Bellagio klub belső átalakításával, a több évtizedes vendéglátós tapasztalatunkkal, a város és a régió legjobb szakembereit összegyűjtve ezzel a céllal nyitjuk meg a GOOSE BAR CLUB-ot, mint hiánypótló, az igényes felnőtt korosztály-t kiszolgáló minőségi éjszakai szórakozóhelyet a belvárosban!

 


Szeretettel várunk minden kedves Vendéget!
GOOSE BAR CLUB
Management"

A nyitó estet a:

Pepsi

Heineken Hungária

Red Bull

Gusto pálinka

Pernod Ricard Kft /Absolut vodka, Jameson, Ballantines /

DunaPro Kft.  /Grey Goose vodka, Bacardi /

Hansa Kontact Kft. - támogatta!

 

Galéria