2024.05.01, Szerda

Év Fürdője 2015 - ki lesz a legjobb?

2015.08.04. 14:51

Bács-Kiskun megyében nem kevesebb mint tizenegy fürdő csap össze Az Év Fürdője versenyben, melynek során a legjobb magyarországi fürdőket keresik. A közönségszavazáson eddig 90 ezren adták le a voksukat a kedvenc fürdőjükre.

Hirdetés

A helyzet úgy áll, hogy családtagonként kettő fürdőruha esik áldozatul nyaranta a strandolásnak, amiről nagyrészt a klóros víz tehet. Az egész napos strand után olyan átható szaga van mindenkinek, hogy tuti jól sikerült a fertőtlenítés - a szemgyulladás sokszor csak "hab a tortán". Így mi családosok, kollektíven nem szeretjük azokat a fürdőket ahol még mindig a klórt választják a medencék tisztántartására. A másik rákfenéje a strandolásnak a csillagászati árak kifizetése. Ugyanis ha egy öttagú család egész napra ellátogat egy (élmény)fürdőbe, sok esetben elkölti egy egy főre jutó nyaralás árát.



Amikor a régi-új Kerekdombi Termálfürdőbe belépve meghazudtolták az eddigi tapasztalatokat, azóta újra kedvenc lett felénk a fürdőzés- nem csak tóparton és tengernél. Itt ugyanis az árak annyira a földön járnak, hogy még Kecskemétről indulva benzinköltséggel együtt is olcsóbban jön ki a strandolás, mint ha itt helyben választunk egy fürdőt. A gyermekmedence mellett elég lehorgonyozni, és nézni a gyerekeket, ugyanis egész napra elegendő lehetőség van számukra a csúszdával, a vízi játékokkal és a színes játszótérrel közvetlen a pancsoló mellett.

Ami pedig a legek legje, hogy minden medencéjükben klórmentes fertőtlenítést alkalmaznak, ami állítólag egyszerűbb és hatékonyabb mint a klóros verzió, tehát érthetetlen, hogy miért nem alkalmazzák mindenütt. Egészség-, bőr- és fürdőruhabarát.

A hely pedig hozza a színvonalat, amelyet elvárunk egy fürdőtől. Sőt annál többet is, hiszen az ország legnagyobb Kneipp-ligete, hatalmas rönkszauna, finom ételek, a koktélok és a kiváló szervezésű  és hangulatú éjszakai fürdőzések is feledtetik a retro képet, ami még esetleg a gyermekkorunkból visszamaradt. Abszolút megérdemli az Év Fürdője címet!

Szavazni egy kattintással itt lehet:
http://azevfurdoje.hu/furdok-landing

Korábbi anyagunkat galériával itt tekintheti meg:
http://bacsmegye.hu/eletmod/hirek/kerekdombi-furdo--feltoltodes-egy-karnyujtasnyira.html