2024.03.28, Csütörtök
Totál elbillent a keceli Jobbikos körszakáll

Totál elbillent a keceli Jobbikos körszakáll

Bácsmegye

2018.04.06. 23:01

A tanújelek szerint megvalósul a Rapülök slágerének a refrénje Kiskunhalson, miszerint egy „icipici Hitler” tör a hatalomért a városban Farkas Gergely személyében. A Jobbik Kiskunhalasi képviselőjelöltjét láthatóan annyira felbíztatták a jólfizetett rajongótáborának a tagjai, hogy láthatóan a józan esze is elhagyta.

Hirdetés

Miután egyéb elfoglaltságai miatt nem vett részt a szerdán lebonyolított keceli Kormányablak átadón, hibás volt a hivatal, akitől nem kapott díszkérvényt, és persze hibás volt lapunk is, aminek a beszámolójában megjegyeztük, hogy az ellenzéki pártok képviselőit az elmúlt 8 évben egyáltalán nem láttuk a kormányhivatali rendszer legkülönbözőbb fejlődési pontjain.

 

Persze, lehet, hogy ez a pökhendi körszakáll annyira béna, hogy soha egyetlen eseményre sem kapott meghívót, de azért azt nehéz elhinni, hogy a szülővárosa főutcáján hónapok óta a helyi vállalkozók által épített új Kormányablakot se vette volna észre. Mindebből leginkább az tűnik ki, hogy a Jobbik bácskai kampánya is egy látványsport. Aki elhiszi egyszerűen becsapja magát.

Ahogyan jó keceli olajhamisítókhoz méltóan a helyi LMP-s lányt is zokszó nélkül megzsarolta, úgy rágalmazta a kormányhivatalt és lapunkat is. Körszakáll úr továbbá vélhetően törvényt is sért, hiszen hagyja, hogy a közösségi oldalán Bányai Gábort Bács-Kiskun megye korábbi elnökét, 12 éve a térség parlamenti képviselőjét „hájfejűnek” nevezzék a hívei. Ez már csak azért is elképesztő tahóság, mivel közismert, hogy Bányai Gábor korábban a túlterheltség miatt megbetegedett és több éves küzdelem után, hihetetlen kemény életvitel betartásával tudott újra egészséges életmódra térni, aminek a hatására a betegsége során felszedett súlyfeleslegét (több, mint mint 30 kilót) mára leadott.

 

Bányai Gábor - 30 kg 2018. 04.05.
Bányai Gábor - 30 kg  - 2018. április 4-én Kecelen !

Persze ezt jobban tudja Farkas úr, mint mi, csak hát az aljasságnak láthatóan nincs határa a Jobbiknál. 

 

 

Lapunknál a jövőben sem lesz spentót sem Popeynek, sem ennek a Farkaskölyöknek.

 

Oltyán József

főszerkesztő

Letöltések

Fájlnév/Méret/FeltötveLetöltés

bányai.jpg

(image/jpeg)

611.01 kb