2024.04.14, Vasárnap
KedvesFeri elhúzatta a HoványMarci nótáját szombaton

KedvesFeri elhúzatta a HoványMarci nótáját szombaton

2015.11.20. 05:54

Egy rendkívül vidám házibulivá fejlődött a Bortársaság közreműködésében megtartott Márton napi Grande borest szombaton este, ahol a teltházas vendégsereg Végh Norbert mesterszakács alkotásival „áldozhatott” a gasztronómia oltárán az idei első újborok kíséretében. 

Hirdetés

Az idei első újbormustra zajlott a Három Gúnár Étteremben, az évek óta zajló Grande borestek keretében. A Grande borestekről közismert, hogy azok a Hotel Három Gúnár és a Mercedes-Hovány szervezésében jönnek létre, de még ezen kooperáció keretében is Kecskemét híres reklámjává lett a Hovány Márton jóváhagyásával készült plakát, amely „némileg” sugallta, hogy a Márton napi borest számára személyes kérdés!

Persze azt azért nem igazán gondolta senki, hogy a bulvár médiában, mint a legszebb fővárosi dámák milliárdos férjjelöltje, egyszer csak színre lép és elhúzza Hovány Márton nótáját. Az est ezen a ponton átlépte az addig konszolidáltan tartózkodó stílusát és egy markáns házibulivá fejlődött – fogalmazta meg Csizmadia László a Hotel Három Gúnár részéről – így minden eddigit meghaladóan a Márton napi borest valamikor a ködös novemberi hajnalban végződött Kecskeméten.

 

Galéria

KecskemétHovány Márton Kedves Ferenc Három Gúnár Végh Norbert mesterszakács