2024.04.20, Szombat
Országos Úszóbajnokságot rendeztek Kecskeméten
police.hu

Országos Úszóbajnokságot rendeztek Kecskeméten

police.hu

2020.02.29. 16:08

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szervezésében ismét lezajlott a rangos esemény.

Hirdetés

A hagyományoknak megfelelően a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság 2020. február 26-án – immár nyolcadik alkalommal – ismét megrendezte a Belügyminisztérium Országos Úszóbajnokságát.

A szervezők a Kecskeméti Fürdőben várták megmérettetésre a versenyzőket. A nagy érdeklődésre számot tartó eseményt Dávid Károly rendőr dandártábornok, a főkapitányság vezetője nyitotta meg, aki a meghívott vendégeket és a sportolókat is köszöntötte.

A bajnokságon a Belügyminisztérium irányítása alá tartozó 33 szerv összesen 340 versenyzőt indított, akik négy korcsoportban, három úszásnemben, illetve váltóversenyeken mérték össze erejüket.

Az összetett csapatversenyben a Terrorelhárítási Központ úszói végeztek az első helyen. Második helyezett a Készenléti Rendőrség csapata lett, míg a harmadik helyet a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sportolói szerezték meg.

Országos rendőr-főkapitányi különdíjban részesült a két legeredményesebb, állományban lévő rendőr: Balla Mónika, aki az ORFK színeiben indult, valamint Boros Balázs, a Készenléti Rendőrség munkatársa.

KecskemétBelügyminisztérium Országos ÚszóbajnokságKecskemét