2024.04.19, Péntek
Ballagó szentkirályi diákokat jutalmazott Balogh Levente

Ballagó szentkirályi diákokat jutalmazott Balogh Levente

Bácsmegye

2018.06.19. 17:01

Sokéves hagyományt folytatva idén is ajándék laptopokat ajándékozott a helyi végzős kitűnő tanulóknak a Szentkirályi Ásványvíz Kft. elnöke.

Hirdetés

A Szentkirályi Általános Iskola kilenvcedik osztályos tanulói közül heten zárták az idei tanévet kitűnő bizonyítvánnyal. Balogh Levente, a korábbi évek hagyományait folytatva idén nyolcadik alkalommal adott át laptopokat a tanulóknak azzal a céllal, hogy elismerje eddigi eredményeiket és segítse további tanulmányaikat.

Ádám Bálint, Hák Laura Anna, Szabó Adrienn, Kovács Rita, Polyák Nóra, Rohács Letti és Molnár Gábor ballagásuk napján vehették át jándékukat.

A Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. számára kiemelt fontossággal bír a társadalmi szerepvállalás, aminek egyik alappillére a gyerekek támogatása. A vállalat erősen kötődik Szentkirályhoz, éppen ezért mindig kiemelt figyelmet fordított az itt élő fiatalok sorsára; a Szentkirályi Általános Iskolával szervezett több hasonló közös eseményen korábban hangsúlyozta Balogh Levente, milyen fontosnak tartja, hogy az itt tanuló diákok büszkék legyenek Szentkirályra, és az értékeire.

 

Balogh Levente köszöntőjében kihangsúlyozta, hogy ő a szentkriályi gyerekek támogatásával azt szeretné kifejezni, hogy egy társadalomban a gyerekek bíztatása az idősebb korosztály feladata, aminek következtében a gyerekeink igazi magyar emberekké válhatnak.

Galéria

MegyeszentkirálySzentkirályi Általános IskolaBalogh LeventeSzentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft.