2024.07.01, Hétfő
Kecskemét - Grünvald Attila szerződése lejártával távozik a KTE csapatától
Fotó: kecskemetite.hu

Kecskemét - Grünvald Attila szerződése lejártával távozik a KTE csapatától

Forrás: KTE és NB1.hu

2024.06.29. 08:05

Három ezüstérmet szerzett a csapattal a balhátvéd.

Grünvald Attila távozik a Kecskeméttől – ezt a KTE jelentette be a hivatalos oldalán. A rutinos balhátvéd 2019-ben igazolt a KTE-hez - szemlézte a hírt az NB1.hu.
A lila-fehér klubbal az NB III-ban, az NB II-ben és az NB I-ben is ezüstérmet szerzett. Grünvald 100 tétmeccsen szerepelt a kecskeméti csapatban. Grünvald az előző idényben a Tiszakécskében játszott kölcsönben, és az új idényben is a tiszakécskei alakulatot fogja erősíteni.

Száz tétmeccs, kapitányi karszalag 

A hamarosan 33. születésnapját ünneplő játékos sosem volt nagy vándormadár, 2019 nyaráig csak szülővárosában, Szegeden futballozott. Ekkor igazolt a KTE-hez, még az NB III-as bajnokságon belül váltva. Elnyűhetetlen tagja lett lila-fehérben is a csapatnak, Vágó Leventét megelőzően a csapatkapitányi karszalagot is viselhette. Mindhárom ezüstéremnek részese volt a harmadosztálytól az élvonalig, ezt rajta kívül csak Szalai Gábor és Vágó Levente mondhatta el a játékosok közül. Az NB I-ben 31 esztendősen mutatkozhatott be, és végül 8 mérkőzés jutott neki az élvonalban akkor, amikor már ő maga sem számított arra, hogy egyszer eljut a legmagasabb osztályba. Grünvald Attila kereken 100 tétmeccsen viselte az első csapat mezét, nevét örökre beírta a KTE históriás könyvébe - írta a KTE oldalán a távozó játékosról.

MegyeKecskemétKecskeméti TEGrünwald AttilaTiszakécske