2024.04.23, Kedd
Költöznek a hivatalok Baján
Illusztráció: Pixabay

Költöznek a hivatalok Baján

baja.hu

2022.10.23. 10:00

Az ügyfélszolgálati pontot a kormányablakban alakítják ki.

Hirdetés

A Bácskai Napló kérdésére tájékoztatást adott költségcsökkentő intézkedéseiről a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal. A cikk Baja honlapján olvasható

„ A szomszédunkban dúló háború és a brüsszeli szankciók energiaválságot okoztak. A sokszorosára megnövekedett energiaárak miatt a kormány 25 százalékos gázfelhasználás-csökkentést írt elő az állami szerveknél. A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal ennek keretében Baján az alábbi intézkedéseket hozta."

A Deák Ferenc utca 11-13. szám alatti épületből október 10-én az Árpád tér 7. szám alá költözött a Gyámügyi és Igazságügyi Osztály Igazságügyi Osztály két kollégája, az Agrárügyi Főosztály földművelésügyi, erdészeti, illetve növény-és talajvédelmi szakterületen dolgozó kollégái, valamint az Építésügyi és Örökségvédelmi Főosztály Építésügyi Osztálya.

A Deák utcai épületen belül költözött új irodákba az Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztály.

A Kolozsvár u. 1. szám alatti épületből az Árpád tér 7. szám alatti épület II. emeletén kap helyet a Bajai Járási Hivatal Népegészségügyi Osztálya.

A Deák u. 11-13. A épülete emeletén kap helyet – várhatóan november közepén – a Földhivatali Főosztály Földhivatali Osztálya.

Az ügyfélszolgálati pontot a kormányablakban alakítják ki, tudatta a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal.

A költözések után megüresedő ingatlanokat a kormányhivatal visszaadja az állam, illetve a helyi önkormányzata részére.

BajaBács-Kiskun Megyei Kormányhivatal