2024.04.19, Péntek
Megújult a NAK Bács-Kiskun Megyei Igazgatóságának kecskeméti épülete
Salacz László facebook

Megújult a NAK Bács-Kiskun Megyei Igazgatóságának kecskeméti épülete

kecskemet.hu

2018.04.05. 15:08

A belső teret korszerűsítették, illetve tágították. A Tatár sor 6. szám alatt lévő épület alsó szintje már készen van, de az emeletet is hamarosan befejezik.

Hirdetés

Az eseményen Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke, dr. Salacz László országgyűlési képviselő, Kis Miklós Zsolt, a Miniszterelnökség agrár-vidékfejlesztésért felelős államtitkára és Kovács Ernő, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja is részt vett.

Szerdán délelőtt vágták át ünnepélyesen a nemzeti színű szalagot a megújult Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Bács-Kiskun Megyei Igazgatóságának kecskeméti épületében.

Belső felújítás, fűtéskorszerűsítés történt az épületben, gyakorlatilag csak a fő tartófalak maradtak meg - mondja Gáspár Ferenc, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Bács-Kiskun megyei elnöke. - Közfalak kiszedésével alakítottunk ki egy ügyfélfogadó teret a korábbi szűkös falugazdász irodák helyett egy tágas, korszerű ügyfélfogadó teret alakítottunk ki.

A megyében ez a második ilyen korszerű épület. Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke kiemelten kezeli Bács-Kiskun megyét. Mint mondta: a megye óriási értéket jelent az ország gazdaságában. Az új épület pedig a fejlődést, a fejlesztést, illetve a hatékonyabb munkavégzést fogja szolgálni.

Győrffy Balázs azt is elmondta, hogy további, hasonló tulajdonságokkal, illetve szolgáltatásokkal rendelkező irodák kialakítását tervezik a megyében.

Galéria

KecskemétKecskemétNemzeti Agrárgazdasági KamaraNAK Bács-Kiskun Megyei Igazgatósága