A 150. éves fennállását ünneplő kiskunhalasi Sóstó Csárda vezetői elhatározták, hogy megkedveltetik a vendégekkel a halas fogásokat, és ezért minden hónap egy-egy péntekén fél áron kínálják a nemes halakból készült fogásokat.
Például a süllő filét vagy a pisztrángot, rafináltan körítve, nem beszélve a haltöpörtyűkről, pontypatkókról és a különféle halászlevekről. A kedvező nosztalgiaárak talán segítenek növelni az amúgy elég alacsony hazai halfogyasztást, és többeket arra késztetnek, hogy gyakrabban rendeljenek, vásároljanak halféléket.
Amint Herczeg Nóra ügyvezető elmondta, céljuk, hogy a Torkos Pénteken és Csütörtökön kívül Torkos Szerdával is magukhoz csábítsák a környéken élőket, bár több száz kilométerről is érkeznek hozzájuk törzsvendégek. Az étlapon helyi specialitásokat is találunk, ezek közül különösen izgalmas az ecetes-hagymás savanyú máj, amely egy pörköltalapon érkezik az asztalra. A csárda ma már nemcsak vendéglői – és motel - szerepet tölt be, hanem különféle programokat, gyerekfoglalkozásokat is szerveznek itt, és gyakran adnak helyet lakodalmaknak, vállalati rendezvényeknek.
A Bánffyak egykori szilágysági nemesi laka ma a református egyház tulajdonában van.
2022 őszén már átadtak 3000 négyzetmétert kisvárdai üzletközpontból most indul a munka második üteme.