2024.04.26, Péntek

Újra az ország élvonalában a félegyházi diákok!

felegyhazikozlony.eu

2017.03.08. 08:52

Ismét nagyszerűen szerepeltek a Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium tanulói a Hajdúböszörményben megrendezett Húsipari Termékgyártó Szakma Kiváló Tanulója Versenyen.

Hirdetés

Az ország legjobb tanulói között Sallai Zoltán a 2. helyen állhatott fel a dobogóra, míg Milák Dávid az előkelő 5. helyen végzett, ezzel együtt pedig mindketten megszerezték a szakmai bizonyítványukat is.

A versenyről így számolt be röviden az ezüstérmes Sallai Zoltán: A versenyre Szatmári István szakoktató kísért el bennünket, aki évek óta nagy szerepet vállal az országos megmérettetésre érkező diákok felkészítésében. Segítséget jelentett számunkra az is, hogy vizsgatapasztalatot szerezhettünk a Kiskunfélegyházán és Budapesten megrendezett regionális versenyeken. Izgalommal, és várakozással tekintettünk a szellemileg- és fizikailag is megterhelő 4 napos eseménysorozat elé.

A félegyházi diákok felkészítő tanárai: Patyiné Gyóni Márta, Zsikla Adrienn, Kiss-Feketéné Bodor Barbara, Vidéki Andrea, Kissné Kovács Edit és Szatmári István szakoktató, Dénes Zoltán üzemvezető.

KiskunfélegyházaversenyhúsipardiákokKiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium