2024.02.26, Hétfő

dr. Szécsi Gábor kedden dedikálja új könyvét

2016.04.11. 08:51

A TIT Bács-Kiskun Megyei Szervezetén belül kedden kerül megrendezésre Dr. Szécsi Gábor „Média és társadalom az információ korában” című könyvének bemutatója.

Hirdetés

A TIT Bács-Kiskun Megyei Szervezetén belül kedden kerül megrendezésre Dr. Szécsi Gábor „Média és társadalom az információ korában” című könyvének bemutatója, valamint megalakul a Média-, és Kommunikációtudományi Szakosztály.

A Bács-Kiskun Megyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat Média-, és Kommunikációtudományi Szakosztálya április 12-én délután 15 órakor tartja alakuló ülését a kecskeméti Tudomány és Technika Házában.

A rendezvényen az Akadémiai Kiadó gondozásában megjelent, dr. Szécsi Gábor új könyvének, a „Média és társadalom az információ korában” bemutatójára kerül sor. Bevezetőt mond Dr. Király László ny. egyetemi tanár, a TIT elnökségi tagja, Mák Kornél Kecskemét alpolgármestere és Rausch Sándor a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés alelnöke. A moderátor Kriskó János főiskolai docens lesz.

Dr. Szécsi Gábor – Kandidátus, habilitált doktor, a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának egyetemi magántanára, a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Karának tanszékvezetője, a PTE KPVK Kecskeméti Regionális Felnőttképzési Központjának vezetője, a Magyar Tudományos Akadémia Bölcsészettudományi Kutatóközpontjának tudományos főmunkatársa, a PTE BTK Filozófiai Doktori Iskolájának törzstagja, témavezető tanára, a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Karának címzetes főiskolai tanára. Vendégkutató és –professzor volt Helsinkiben, Londonban, Heidelbergben és Szegeden. Több magyar és nemzetközi tudományos társaság tagja, elnöke, a Magyar Kommunikációtudományi Társaság alapító tagja, a Magyar Alkalmazott Filozófiai Társaság elnöke. Az Országos Tudományos Diákköri Tanács kommunikációért felelős alelnöke, a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács Társadalmi Kapcsolatok és Média Bizottságának tagja, a TIT Bács-Kiskun Megyei Szervezete elnökségének tagja. Számos publikációja jelent meg külföldi és hazai tudományos folyóiratokban, tanulmánykötetekben, több kommunikációelméleti szakkönyv szerzője és szerkesztője.

A rendezvényen a szerző dedikálja könyvét, mely a helyszínen korlátozott számban megvásárolható.

fotó: (egy korábbi könyvbemutatón készült) kecskemetitv.hu

 

Galéria

Kecskemétdr. Szécsi GáborTITkommunikációmédiaMédia-és Kommunikációtudományi Szakosztály