2024.04.20, Szombat
Saját székházába várja az iparkamara a kalocsai vállalkozókat
bkmkik.hu

Saját székházába várja az iparkamara a kalocsai vállalkozókat

Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

2019.09.18. 15:54

A város szívében, az egyik legszebb, egykori nagypolgári ház mostantól a kamara kalocsai képviseleteként szolgálja a köztestület közjogi feladatainak ellátását.

Hirdetés

"Történelmi ez a mai nap, sikerült megvalósítani egy álmot, ugyanis egy gyönyörű értéket mentettünk meg." - Így köszöntötte Gaál József, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke a kalocsai székházavatón megjelent vendégeket.


Ez a beruházás abba az értékteremtő munkába illeszkedik, ami a kamara tevékenységét jellemzi. Gaál József buzdította a vállalkozások vezetőit, hogy használják az új székházat, és keressék meg azokat a lehetőségeket, amelyeket a kamara képes számukra segítségként nyújtani. Köszöntő beszédében az elnök elismerését fejezte ki mindenkinek, akinek része volt abban, hogy ez a lepusztulóban lévő épület ilyen széppé varázsolódott, és a remények szerint egy igazi pezsgő vállalkozói életet generál Kalocsán.

Az ünnepség alkalmat adott arra, hogy ökumenikus áldásban részesüljön a patinás épület és mindenki, aki használni fogja azt. A szolgálatot Gera Csontos Hajnalka, a Kalocsai Református Egyházközség lelkésze, valamint dr. Mészáros István címzetes prépost, a Szent István király templom igazgatója végezte.

Az ünnepségre és az avatásra a díszes kapu előtt került sor. A nemzeti színű szalagot Font Sándor országgyűlési képviselő, Gaál József kamarai elnök, Sziráki Szilárd, a kamara ipari alelnöke és dr. Bálint József, Kalocsa város polgármestere vágta el.

KalocsaBács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és IparkamaraKalocsa