2024.04.26, Péntek

Országos jótékonysági vadászatot szerveznek Bács-Kiskun megyében is

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

2019.12.08. 19:13

Az összefogásban élen járva, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal is csatlakozott az Országos Jótékonysági Vadászat Nonprofit Kft. által rendezett, immár országos kiterjedésű és több éves hagyományokkal büszkélkedő karitatív rendezvényhez.

Hirdetés

A Nonprofit Kft. célja, hogy az ország mind a 19 megyéjében megrendezésre kerülő karitatív eseménnyel támogassa az egyes megyei kórházak gyermekosztályait. A Bács-Kiskun megyei jótékonysági vadászat során befolyt regisztrációs díjakkal és támogatói adományokkal a nemes célhoz csatlakozók a Bács-Kiskun Megyei Kórház gyermekosztályát támogathatják. A rendezvény bevételéből speciális diagnosztikai- és egyéb fontos orvosi eszközök megvásárlására nyílik lehetőség.

 

A program támogatása két módon lehetséges:

· Vadászaton való részvétel: A vadászatra 30.000.-Ft befizetésével lehet jelentkezni, ami feljogosít a 2019. december 27-én tartandó fácán vadászatra.

· Támogatói befizetés: Minden jogi vagy természetes személy támogathatja a Nonprofit Kft. karitatív tevékenységét.

A rendezvény védnöki testülete: Dr. Semjén Zsolt, Dr. Kovács Zoltán, Zambó Péter

A Bács-Kiskun megyei vadászatot az Alpári Tisza Vadásztársaság szervezi, illetve a megyei kapcsolattartó Seres Róbert tájegységi fővadász. (tel.: +36 30/829 1811)

Részletes információ, regisztráció a hivatalos weboldalon: www.ojv.hu

 

MegyeBács-Kiskun Megyei Kormányhivatalvadászatfácánvadászat