2024.04.26, Péntek
NOS, avagy Nincs Ott Semmi formáció debütálása a kiskőrösi Fröccsben
Kiskőrös város facebook

NOS, avagy Nincs Ott Semmi formáció debütálása a kiskőrösi Fröccsben

Kiskőrös város facebook

2019.01.15. 13:21

A 2018. szeptemberében alakult zenekar az indie és az alternatív stílusok színterén próbál alkotni. A négytagú formáció gitárcentrikus, olykor szinti alapú dalainak célja, hogy kapcsolatot teremtsen az underground és a populárisabb műfajok között.

Hirdetés

Az "előzenekart" Márkó Ákos képviselte, egyszálgitáros produkciójában feldolgozásokat és saját dalokat hallhattunk a zsúfolásig megtelt Fröccs kávézóban.
A zenekar tagjai: Markó Ákos (Kiskőrös) ének, szólógitár, Harangozó Péter (Kiskőrös) basszgitár, Szekrényesi Dániel Péter (Budapest) szintetizátor, szólógitár, vokál, Takács Dániel (Mezőkövesd) dob.

A kiskőrösiek neve nem ismeretlen számunkra, hiszen Ákos és Péter családjában is többen elkötelezték magukat a zene mellett.

A fiúk bátran szövögetik terveiket. A már több mint féléves együttzenélés után a Fröccs-ben mutatkoztak be először zenéjükkel a nagyközönségnek, de a jövőben szeretnének máshol is koncertezni. Ha találnak egy megfelelő stúdiót, akkor nem idegen gondolat tőlük egy zenei cd-n való bemutatkozás sem.
 

KiskőrösKiskőrösNincs Ott Semmi formációFröccs

Ajánló