2017.01.31
A tanfolyam vezetője Miyama Junko okleveles cukrász (Le Cordon Bleu), kultúratudományi szakértő és egyben a Mathias Corvinus Kollégium oktatója.
2016.12.09
A térség legkülönlegesebb bográcsos ételeit készítették el Baján, a Bányai Júlia Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnázium és Szakiskolában. Az Európai Szakképzési Hét keretében megrendezett főzőversennyel a cél az volt, hogy az iskola tanulói bemutassák a megye egyedülálló gasztronómiai kínálatát. Köszöntőjében Zsigó Róbert, Baja és térsége országgyűlési képviselője elmondta: nagy szükség van azokra a rendezvényekre, amelyek segítenek bennünket a hagyományok megerősítésében.
2017.01.10
Kecskeméten egy különleges gasztronómiai program szerveződik a palacsinta köré 2017. február 18-án a belvárosban, a Hirös Agóra előtti területen. A Palacsinta Fesztivál vár mindazokra, akik szeretnének egy teljes napot eltölteni a palacsinták világában.
2021.08.10
Fűben, fában orvosság szlogennel rendezik az idei Magyar Ízek Utcáját augusztus 20. és 22. között a Várkert Bazárnál Budapesten.