2024.03.29, Péntek
Megjelent a Natúrparki Tájoló turisztikai kiadvány
Illusztráció: Pixabay

Megjelent a Natúrparki Tájoló turisztikai kiadvány

Kiskunsági Nemzeti Park

2023.01.10. 12:01

A közel 60 oldalas, kiváló fotókkal ellátott, látványos és informatív tájékoztató füzet hiánypótló munka.

Hirdetés

Tavaly ősszel megjelent az Őrjeg és Szőlőhegyei Natúrparkról szóló turisztikai információs kiadvány, a Natúrparki Tájoló - olvasható a Kiskunsági Nemzeti Park honlapján. 

A kistérség iránt érdeklődő, idelátogató vendégek teljes körű információt kapnak az öt natúrparki település – Hajós, Homokmégy, Császártöltés, Öregcsertő és Érsekhalma – környékének természeti és kulturális értékeiről, látnivalóiról, beleértve tanösvényeket, túraútvonalakat, kilátókat és pihenőhelyeket, többek között a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság kezelésében lévőket is.

Segít eligazodni a helyi szálláslehetőségek terén, és elkalauzol azon helyi termelőkhöz, akiknek valamely kézműves termékét megismerhetjük. Szerepelnek benne a natúrparki térségben tevékenykedő borászok borkóstoló helyei is.

A kiadvány mindenki számára elérhető a környező települések Tourinform irodáiban, a településeken, a natúrparki együttműködő partnereknél. A Natúrparki Tájoló az Agrárminisztérium támogatásával, a Magyar Natúrpark Szövetség segítségével jelenhetett meg, 3000 példányban.

További információ: www.orjeginap.hu

MegyeKiskunsági Nemzeti Park