2024.04.26, Péntek
A Hajósi Pincefalu legTÖKösebb rendezvénye következik
Hajósi Pincefalu

A Hajósi Pincefalu legTÖKösebb rendezvénye következik

Hajósi Pincefalu

2019.10.10. 12:18

Október 19-én ízletes borokkal, házi finomságokkal, messze földön híres hajósi vendégszeretettel várják az arra látogatókat, amikor ismét élettel telnek meg a hangulatos Pincefalu utcái, présházai.

Hirdetés

A több mint 1200 borospince közötti tájékozódást térképek, a présházak elé tűzött zászlók és a présházak előtt világító töklámpások segítik. Aki a kóstolástól kimerülten nem szeretne autóba ülni, az kényelmes szállást is találhat valamelyik barátságos hangulatú pincepanzióban.

A RENDEZVÉNYEN FELLELHETŐ BORFAJTÁK:
Többek között Cabernet Franc és Sauvignon, Kékfrankos, Zweigelt, Kadarka, Olaszrizling, Cserszegi Fűszeres, Kövidinka, Irsai Olivér stb.

A rendezvényen bőven lesz mivel megtölteni a gyomrokat, ugyanis lesz minden, mi szem-szájnak ingere: gyros tál, vaslapon sült tarja hasábburgonyával és ajvárral, kézműves hamburger, sült tök, házi készítésű borkorcsolyák, kürtőskalács, kavékülönlegességek és még sok-sok finomság.
Ezen a rendezvényen is több kézművesnek biztosítanak lehetőséget, hogy megmutathassa portékáit a nagyérdeműnek. Házi készítésű vegyszermentes kozmetikumokat, bőrdíszműves termékeket, termelői mézet, fából készült dekor- és használati tárgyakat, újrahasznosított anyagokból készült lakásdekorációkat, kézműves étkészleteket, valamint ásványékszereket lehet vásárolni.

Megyehajósi Pincefalu