2024.04.19, Péntek

A legjobb konferencia szálloda a kerekegyházi Varga Tanya

Day Holiday Kft.

2018.05.26. 13:53

2018. május 24-én 13. alkalommal került sor az Aranynap-díj átadására, amellyel a legjobb hazai konferencia és wellness szállodák munkáját ismeri el a díjalapító Day Holiday Kft. a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, mint szakmai partner támogatásával.

Hirdetés

Az idei díjátadó ünnepség a közelmúltban megújult Danubius Hotel HELIA Báltermében került megrendezésre.

A rendezvényszervező cég megrendelői, vendégei és munkatársai véleménye alapján, szakmai szempontok szerint értékelte a legjobb szállodákat.

 

Magyarország legjobb háromcsillagos konferencia szállodája 2017-ben a Varga Tanya Hotel Konferencia és Szabadidő Központ.

Magyarország legjobb négycsillagos budapesti konferencia szállodája 2017-ben a Danubius Hotel HELIA****.

Magyarország legjobb négycsillagos vidéki konferencia szállodája 2017-ben a LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superior.

Magyarország legjobb ötcsillagos konferencia szállodája 2017-ben a Corinthia Hotel Budapest.

A díjalapító az újonnan nyílt hoteleknek is igyekszik lendületet adni, közülük kerül ki Magyarország legígéretesebb szállodája. Magyarország legígéretesebb 2018-ban megnyitott szállodája az Ibis Styles Budapest Airport.

Magyarország legjobb wellness szállodája 2017-ben a Park Inn by Radisson Zalakaros Hotel & Spa.

 

A díjazottakat Kovács István, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének Főtitkára köszöntötte. A díjnyertes szállodák szakmai közönség előtt mutatkozhattak be.

A programot idén is népszerű fellépők színesítették. A meghívottakat érkezéskor Dénes Tamás fogadta, a díjátadó után a jó hangulatot a Sena Live Band zenéje biztosította. A program egy, a szakmai kérdéseket formabontó módon, interaktív jelleggel megtárgyaló elemmel bővült. A panelbeszélgetés résztvevői a szállodaipart, tréningipart és a szociokulturális szakmát képviselték.

A céges rendezvények, konferenciák, tréningek szervezésére 1995-ben elsőként alakult, magyar tulajdonú Day Holiday Kft. több tízezer rendezvény és több mint félmillió vendég tapasztalatával a háta mögött 2005 óta rendezi meg az Aranynap-gálát.

MegyeKerekegyházaVarga Tanya Hotel Konferencia és Szabadidő KözpontAranynap-díj