2024.04.19, Péntek

JÓNAK LENNI JÓ! - A KECSKEMÉTI SZÍNHÁZZAL

2015.12.08. 15:35

Hirdetés

Egy nagyszerű előadás legendás szereplőjének jelmezével csatlakozik a Kecskeméti Katona József Színház a közmédia "Jónak lenni jó!" karácsonyi jótékonysági akciójához!

Sokan emlékezhetnek Heltai Jenő Naftalin című bohózatára, amelyet 2013-ban nagy sikerrel mutatott be a kecskeméti társulat Cseke Péter rendezésében. A produkció egyik kiemelkedő alakítása Esztergályos Cecíliához fűződik, aki Kabóczáné szerepében lépett színpadra. A teátrum – a "Jónak lenni jó!" akcióhoz csatlakozva - az ő jelmezét ajánlja fel jótékonysági célra.

A becses kosztüm a színház előcsarnokában megtekinthető. Ára: 80 ezer forint, mely összeget, értékesítés után a teátrum átutal a kampányban meghirdetett adomány számlaszámra.

A karitatív akcióval a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat tevékenységét támogatja idén a közmédia, a hozzá kapcsolódó intézményekkel, vállalkozásokkal és magánszemélyekkel együtt. Az összegyűlt adományokat beteg gyerekek gyógyítására, sérült gyermekek fejlesztésére, terápiájára fordítják.

A Kecskeméti Katona József Színház a Vidéki Színházigazgatók Egyesületének tagszínházaként vesz részt a programban.

További információért keresse a Színház titkárságát, a 0676/501-171-es telefonszámon, vagy írjon a [email protected] e-mail címre.

Köszönjük támogatását!

http://www.mediaklikk.hu/musor/jonaklennijo/

forrás: kecskemetikatona.hu

Galéria

KecskemétKultúraKatona József SzínházJónak Lenni Jó!jótékonysági akció