2024.05.25, Szombat
2021 folyamán megújul a kiskunhalasi autóbusz-állomás
kiskunhalas.hu

2021 folyamán megújul a kiskunhalasi autóbusz-állomás

kiskunhalas.hu

2021.01.28. 16:41

Az újjáépítés ideje alatt ideiglenes helyszínen várja az utasokat a kiskunhalasi autóbusz-állomás.

Hirdetés

Az újjáépítés ideje alatt, 2021. január 10-től a jelenlegi helyszín közelében, a Semmelweis téren kialakított ideiglenes állomáson vehetik igénybe a járatokat és a szolgáltatásokat a Volánbusz utasai.

A kiskunhalasi önkormányzat tulajdonában álló autóbusz-állomást a „Komplex közlekedésfejlesztési intézkedések Kiskunhalason” (TOP-3.1.1-16-BK1-2017-00013) című, támogatást elnyert projekt keretében elbontják, és új állomást építenek új épülettel, kocsiállásokkal.

A munkálatok 2021. január 11-én indultak, az átépítés várhatóan egy éves időtartama alatt az autóbusz-közlekedési szolgáltatások ideiglenes helyszínen vehetők igénybe.

A járatok a Semmelweis téren, a Nagy Szeder István utca és Május 1. tér közötti útszakaszon kialakított hat ideiglenes kocsiállásról indulnak és oda érkeznek. A menetrendi indulási és érkezési időpontok nem változnak, de a járatok induló kocsiállás-számai módosulnak. A kihelyezett irodakonténerekben érhető el az információs szolgálat és a pénztár az utasok számára. Az önkormányzati fejlesztésnek köszönhetően a kor elvárásainak megfelelő szolgáltatást biztosító állomás épül Kiskunhalason, amely mind az utasoknak, mind a Volánbusz munkavállalóinak kulturált körülményeket biztosít a jövőben.

Az újjáépítés ideje alatt a változásokról az utasok a helyszínen és az autóbuszokon kihelyezett tájékoztatókon, valamint a társaság honlapján tájékozódhatnak.

 

KiskunhalasKiskunhalasautóbusz állomás