2024.04.25, Csütörtök
Kiskunhalason minden évben elismerik a legkiválóbb pedagógusok tevékenységét
Kiskunhalas Város facebook

Kiskunhalason minden évben elismerik a legkiválóbb pedagógusok tevékenységét

Kiskunhalas Város facebook

2018.06.17. 08:29

A járási pedagógusnapot június 8-án délután tartották Kiskunhalason, a Dékáni-sportcsarnokban. Az ünnepi rendezvényen díjakat vehettek át azok, akik folyamatosan magas színvonalon végzik a munkájukat.

Hirdetés

Jöhetnek reformok, kezünkbe vehetünk tankönyveket, elérhetjük az interneten a legkorszerűbb tudást, de ha nincs olyan pedagógus, aki szeretettel mutatja meg előttünk az utat, akkor biztos, hogy nem érjük el mindazt a célt, amit kitűztünk a gyermekeink elé.

2018-ban Kiskunhalas Város Közneveléséért díjat kapott:
Sándorné Gyenizse Zsuzsanna, a Felsővárosi Óvoda óvodapedagógusa. Rendkívül sokat tett a gyermekek kulturális és lokálpatrióta neveléséért. A múzeumpedagógia foglalkozások és fejlesztések úttörője volt, mindamellett, hogy lelkiismeretes gyermekvédelmi szakember.

Ormosné Bodrogi Viola, a Központi Református Általános Iskola pedagógusa. A tantestület meghatározó egyénisége, munkaszeretete, munkabírása, felelősségvállalása, az iskola oktatásügy iránti elkötelezettsége példamutató.

Molnár Nándor, a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Dékáni Árpád Szakgimnáziumának és Szakközépiskolájának igazgatója. Emberi és szakmai léptékekben mérve kiemelkedő eredményeket köszönhet neki a város és annak vonzáskörzete. Iskolai vezetőként a szakképzésnek adott munkatársaival együtt méltó rangot.

KiskunhalasKiskunhalaspedagógusnap