2024.04.19, Péntek
Hat óra alatt 25 jogsértés

Hat óra alatt 25 jogsértés

police.hu

2018.01.15. 14:17

A kiskunhalasi rendőrök a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Idegenrendészeti Osztályának munkatársaival közösen szerveztek közlekedésrendészeti akciót.

Hirdetés

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 2018. január 12-én közlekedésrendészeti akciót szervezett az 53-as számú főút Tompa és Kiskunhalas közötti szakaszán. Az ellenőrzés elsősorban a megengedett legnagyobb sebességhatár betartásának ellenőrzésére, valamint a kanyarodási szabályok megszegésének kiszűrésére irányult.

A 9 óra és 15 óra között megtartott akció során a rendőrök célirányos ellenőrzést hajtottak végre. Azt a járművet vonták intézkedés alá, amelynek sofőrje szabályt szegett. Összesen 24 személlyel szemben helyszíni bírságot szabtak ki, közülük 3 fő azt - a rendelkezésre álló bankkártyás mobil fizetőterminálnak köszönhetően - a helyszínen kifizette.

Az ellenőrzés a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Idegenrendészeti Osztályának munkatársaival történő szoros együttműködéssel valósult meg. Az akció során migráns személyek után kutatva az intézkedés alá vont járműveket át is vizsgálták.

 

KiskunhalasKiskunhalasi Rendőrkapitányságközlekedésrendészeti akció