2024.06.25, Kedd

Nyárindító partin buliznak ma este a halasiak

2016.06.03. 11:08

Kiskunhalas nemrégiben felújított Főterén együtt bulizik a város június 3-án, pénteken. Délutántól színpadi programokkal, koncertekkel, vidám gyermek programokkal, finom ételekkel és italokkal várják az érdeklődőket. Igazi sztárfellépők is lesznek, mint pédául Fábián Juli és a Zoohackers, The Biebers.

Hirdetés

Kiskunhalas nemrégiben felújított Főterén együtt bulizik a város június 3-án, pénteken. Délutántól színpadi programokkal, koncertekkel, vidám gyermek programokkal, finom ételekkel és italokkal várják az érdeklődőket. Igazi sztárfellépők is lesznek, mint pédául Fábián Juli & Zoohacker, The Biebers.

A Főtéren már készülődnek a szervezők, a 16 órás kezdéskor már a tánc lesz a fő látványosság a kiskunhalasi nyárindító bulin. A Halas-Fitness Egyesület versenyzői mellett, a Studio 2000 TSE és a GrandUp Kid's áll színpadra. Negyed hattól a Nagyszínpad vetélkedőn is nagy sikerrel bemutatkozó Mongoos and Magnet ad koncertet, majd egy meglepetés következik, amelynek forgatókönyve hétpecsétes titok, egészen fél hétig.

A talányos nevű Kilele Swing Cats foglalja majd el 19-órától a pódiumot, majd Fábián Juli & Zoohacker izzítja a hangulatot. Ők a tavaly megjelent albumuk, a Shine anyagát fogját eljátszani, valamint legújabb számukat is bemutatják a halasi közönségnek. Tőlük Puskás Peti elsöprő lendületű együttese, a The Biebers veszi át a stafétabotot, majd Dj. König hajnalig tartó partija zárja az éjszakát és kezdi meg a szombatot.

forrás: utazzitthon.hu, halasmedia.hu

Galéria

KiskunhalasKözösségnyárindító főtér party