2024.03.29, Péntek

Újra Félegyházán repesztenek Közép-Európa oldalkocsis motorosai

objektivhir.hu

2017.04.07. 15:02

2017-ben augusztus 10-12 között a kiskunfélegyházi Parkerdőben rendezik meg Közép-Európa legnagyobb Oldalkocsis és Katonai Motoros Találkozóját.

Hirdetés

Sport, túra, család, háziállat, esélyegyenlőség, segítség és még nagyon sok minden elfér egy oldalkocsiban! Különleges emberek különleges hobbija ez az aszimmetrikus háromkerekű jármű, amivel rengeteg örömet szereznek maguknak és másoknak egyaránt! Évente egyszer ez a sok csodabogár találkozik Közép-Európa legnagyobb Oldalkocsis és Katonai Motoros Találkozóján!

A műsor és a résztvevők egyaránt érdekesre \"sikerednek\" évről évre. Van Alma koncert és gyermek motoroztatás a legkisebbeknek, oldalkocsis kaszkadőr és cross bemutató valamint országosan egyedülálló méretű katonai motoros kiállítás a nagyobbaknak, rock koncertek, motoros vetélkedők, hatalmas felvonulás és motor szépségverseny a felnőtteknek, csendes kemping, tábortűz, oldalkocsis veterán kiállítás és akadálymentes mosdók a nyugdíjasainknak. 2016 legérdekesebb arcai: 65 éves öreg haverok Ausztráliából ketten egy veterán oldalkocsis motorral, oldalkocsis pár a kutyájukkal Floridából, az angol oldalkocsis szövetség elnöke feleségével és egy dönthető rendszerű különleges oldalkocsis túramotorral, 70 éves mozgáskorlátozott öregúr egy Vespa robogóval Isztambulból, fiatal anyuka kislányával és hatalmas oldalkocsis BMW-jével Litvániából, oldalkocsis pár a Kanári-Szigetekről, valamint 4 fiatal történész 2 katonai oldalkocsis veteránnal szintén Litvániából. A lista még hosszasan tarthatna, mivel 16 országból érkeztek hozzánk érdekesnél érdekesebb gépekkel érdekesnél érdekesebb emberek sokszor több ezer kilométert is megtéve a kiskunfélegyházi Parkerdőig. A látogatók száma tavaly meghaladta a 3000 főt, közel ezer motor, közülük több száz oldalkocsis tette tiszteletét az alföldi kisvárosban.

 

Forrás: OBJEKTÍV Hírügynökség

Kiskunfélegyházafesztiválkiskunfélegyházi ParkerdőOldalkocsis és Katonai Motoros Találkozó