2024.04.24, Szerda
600 ezer forintot gyűjtött a

600 ezer forintot gyűjtött a "Kadafalva Kisiskolájáért Alapítvány"

2016.02.29. 18:51

Hirdetés

Kadafalva Kecskemétnek az egyik legdinamikusabban fejlődő városrésze. A város KDNP-s körzete az elmúlt években számos új utcával bővült, az általános iskolában pedig egy igazán életrevaló kis közösségre bukkantunk az idei farsangi bálon.

A helyi erő

Mint minden városban így Kecskeméten is kialakulnak azok a városrészek, ahová a város gazdasági fejlődése miatt idetelepülőket talán az átlagosnál is jobban befogadja a helyi közösség. A nyitottságáról híres Kadafalván ennek a szemléletnek, és természetesen a versenyképes telekárakon beépíthető területeknek köszönhetően, az ezredforduló óta nagyon jelentős gyarapodásról lehet beszámolni. Már a rendszerváltás óta dinamikusan fejlődik a városrész ipara az ideköltöző nagyvállalatok által, de jól megfér mellette a hazai kkv szektort erősítő kisvállalkozói kör is.

 

A fiatalos városrészben ezeknek köszönhetően egy farsangi bál a helyi iskolában, bizony rendkívül népes ünneppé tudott válni az idén is, amely közösséget a helyi alapítvány szervezői ötletesen fejlesztenek. Nem csoda, hogy attól függetlenül, hogy Salacz László parlamenti képviselőnek nem tartozik a saját körzetéhez Kadafalva, mégis örömmel tette tiszteletét a város politikai legfelesőbb vezetése részéről, ezen az igazán jól megszervezett eseményen.

 

  A valóban pompásan feldíszített tornateremre rá sem lehetett ismerni, így az ünnepi öltözetbe jó hangulatot hozott a gyerekek és profi táncosok előadása, amit a hajnalig tartó mulatozás tett sokak számára ismét emlékezetessé.

Galéria

KecskemétKecskemétKDNP2016kadafalvafarsangmakkornelsalaczlaszlo