2024.04.29, Hétfő
Jótékonysági napot szervez a Kecskeméti Vadaskert Levente gyógyulásáért
Fotó: Kecskeméti Vadaskert / Facebook

Jótékonysági napot szervez a Kecskeméti Vadaskert Levente gyógyulásáért

Kecskeméti Vadaskert

2023.12.03. 09:00

December 10-én vasárnap jótékonysági napra vár minden kedves látogatót a Kecskeméti Vadaskert. Az aznapi bevételt Levente gyógyulásának érdekében a kisfiúnak és családjának ajánlják fel támogatásként.

Hirdetés

Segítsünk Leventének a Kecskeméti Vadaskertben

Jótékonysági napot szervez a Kecskeméti Vadaskert december 10-én Levente gyógyulásának érdekében. Levente egy kétéves kisfiú, akinek a leukémia ritkább és agresszív fajtáját diagnosztizálták szeptember elején. A kisfiú kemoterápiás kezelést kap, és csontvelő-transzplantációra lesz szüksége. Levente édesanyja a Kecskeméti Vadaskert egyik munkatársa, aki most nagy segítségre szorul.

 

 

A Vadaskert az aznapi jegybevételt felajánlja Leventének és családjának, és arra kéri a látogatókat, hogy ezen a napon, ha tehetik, látogassanak el az állatkertbe.

Mint írják, a Vadaskertben látványetetésekkel, arcfestéssel, forró teával várják a vendégeket, akik így nemcsak egy kellemes napot tölthetnek el az állatok között, hanem egy jó ügyet is szolgálhatnak.

Aki nem tud eljönni, de szeretné támogatni a kezdeményezést, az utalhat a Vadaskert számlaszámára, a közleményben feltüntetve, hogy “Levente gyógyulásáért”.

Kecskeméti Vadaskert Nonprofit Kft.
OTP Banknál vezetett számlaszáma:
11732002-20387820-00000000

A Vadaskert csapata hálásan köszöni mindenki segítségét, és reméli, hogy sokan csatlakoznak a jótékonysági akcióhoz. A részletekről a Vadaskert Facebook eseményében lehet tájékozódni.

KecskemétKecskemétKecskeméti Vadaskertvadaskertjótékonyság