2024.03.28, Csütörtök

Tervezett munkákat végez az áramszolgáltató Kecskeméten

demaszhalozat.hu

2017.08.02. 10:50

A villamoshálózat átépítése és gallyazás miatt több napon lehet áramszünetre számíthatani augusztusban Kecskeméten.

Hirdetés

A lakosság minőségi villamosenergia-ellátásának érdekében kiemelt beruházásba kezd a Nemzeti Közművek áramszolgáltatója augusztusban Kecskeméten. A középfeszültségű hálózat átépítése több helyszínt érint a városban. A tervszerű beavatkozások biztonságos elvégzése miatt rövid időre szükséges az egyes hálózati szakaszok kikapcsolása. A munkák idején időszakos áramszünet lesz augusztusban Kecskeméten több utcában.

Augusztusban folytatódik a városban az üzembiztonságot veszélyeztető fák gallyazása is, amely szintén időszakos áramszünettel jár.

A Nemzeti Közművek áramszolgáltatójának munkatársai minden esetben igyekeznek az áramszünetek időtartamát a lehető legminimálisabb mértékre csökkenteni azért, hogy a fogyasztók a legkevesebbet érezzenek a munkavégzésből. A munkálatokról a DÉMÁSZ Hálózati Elosztó Kft előzetesen tájékoztatta az önkormányzatot. A tervezett áramszünetek pontos idejéről és az érintett utcákról az ügyfelek a www.demaszhalozat.hu oldalon, a Tervezett áramszünetek menüpont alatt tájékozódhatnak.

KecskemétKecskemétáramszolgáltatásáramszünetDÉMÁSZ Hálózati Elosztó Kft