2024.04.18, Csütörtök

A Turisztikai Központ és környéke is bekapcsolódik a rendezvényi helyszínek közé

kecskemet.hu

2017.04.04. 14:15

Családi húsvéti programokkal várja a vendégeket a Hírös Város Turisztikai Központ a régi Városi Mozinál Kecskeméten április 15-én, szombaton.

Hirdetés

Első alkalommal rendezi meg szabadtéri rendezvényét a Hírös Város Turisztikai Központ, amelynek egyik célja a Rákóczi út bekapcsolása a rendezvényhelyszínek sorába. Az egész napos esemény programjai 10-től 18 óráig tartanak, Kézműves foglalkozások, népi játékok, bábelőadás, állatsimogató, Aranyhomok Portéka Térségi Tanyai Termék és Kézműves Vásár, finom falatok, fülbemászó muzsikaszó, jó hangulat gondoskodik a kellemes időtöltésről.

 

Délelőtt a Tűzön-Vízen Át néptánc műsor és korhű locsolkodással indul a nap, majd lesz Hangszersimogató Szilágyi Áronnal, kultúrműsorok sokasága, a gyerekeknek Szórakaténusz kézműves tér, Csillagbölcső Waldorf Óvoda játszóháza, tojásfestés, mézeskalács díszítés. Locsolóvers-mondó verseny, tojáskeresés, állatsimogató, arcfestés, lufihajtogatás, krétarajzverseny. A Kecskeméti BMX flatland csoport és a Kecskeméti Free Run Family is bemutatót tart. A Csörömpölők Együttes koncertje táncházzal várja a legkisebbeket, a Tintaló Társulás Tintaló Cirkusz programját, valamint a Madzag Bábegyüttes Aranyszőrű bárány műsorát nézhetik meg a helyszínen.

 

A Húsvétoló sztárvendége 17 órakor Csík János és barátai lesznek, ahol közreműködik Haránt Eszter és Lukács László, a népművészet ifjú mesterei, a Kecskemét Táncegyüttes vezetői.

 

Nem marad éhesen-szomjasan a látogató, a vendéglátásról a Bagatell Étterem Húsvéti kézműves ételeivel, a Kecskeméti Sörmanufaktúra kézműves söreivel, Birkás Pincészet minőségi boraival gondoskodnak, de lesz édesség, kürtöskalács, üdítő…

A programokon való részvétel ingyenes.

KecskemétKecskeméthúsvétHírös Város Turisztikai Központ