2024.04.25, Csütörtök
2017-ben is fantasztikus csapattal várja a gyógyulni vágyókat az Ölelő Kéz a Kecskeméti Fürdőben

2017-ben is fantasztikus csapattal várja a gyógyulni vágyókat az Ölelő Kéz a Kecskeméti Fürdőben

2016.12.12. 14:32

December 9-én évzáró Ünnepi Vacsorát szervezett az Ölelő Kéz Ápolási és Hospice Alapítvány a Skót & Joe bácsi éttermében, Kecskeméten. A meghitt hangulatú vacsorát megelőzően Dr. Fáy Tamásné az alapítvány titkára mondott köszöntőt. Az est megható pillanata volt, amikor a köszöntőt követően Fáy Virág a Kecskeméti Fürdő Gyógyászati részlegének a vezetője és kollégái közös gyertyagyújtás során egy karácsonyi dalt is elénekeltek.

Hirdetés

Dr. Fáy Tamásné beszámolt arról, hogy a kapott támogatások nagymértékben járultak hozzá az Alapítvány működéséhez, így a legújabb eljárási módokat is sikerült a munkatársaknak elsajátítaniuk. Példaként hozta fel a McKenzie programot is, mely máig az egyik legfelkapottabb szolgáltatás azok számára, akik a gerincfájdalmaikat szeretnék enyhíteni. Elmondta, hogy a szakmai vezetőség a jövőben is szeretné a hasonló jellegű képzések támogatását a kapott adományból megvalósítani.

Ezúton is hálásan megköszönte Györgyi Károlynak az ÉPINBER Kft. igazgatójának, hogy ismételten támogatja az alapítványt, ezúttal 300 ezer forint adománnyal.

Györgyi Károly előszeretettel járult hozzá az Alapítvány támogatásához, hiszen elmondása szerint a kecskeméti kórház egykori beruházójaként a gyógyszolgáltatás kicsit már a szívéhez is nőtt. Kiemelte, hogy a gyógyszolgáltatási tevékenység korábban ugyan már működött a régi uszodában, viszont voltak, akik nem kívánták ennek a programnak a megvalósulását. Nagy fordulópontot jelentett az Alapítvány életében, amikor ezen időszakban Dr. Zombor Gábor polgármesternek a támogatásával megfelelő kereteken belül megalakuljon, a minden igényt kielégítő gyógyszolgáltatási program.

Dr. Fáy Tamásné a vacsorát megelőző köszöntője végén ezúton is áldott békés karácsonyi ünnepeket kívánt az Alapítvány munkatársainak.

Galéria