2024.05.06, Hétfő
Talán S. Juhásznak le kellene mondani...
kesport.hu

Talán S. Juhásznak le kellene mondani...

2016.10.16. 07:54

Szombaton délután a Kecskeméti LC- Tiszakécske VSE futball rangadót a 73. percben rugott gólllal a tiszaparti csapat idegenben megnyerte. Az eredmény is mutatja, hogy a focit a pályán kell megnyerni, így talán a hihetetlenül szövevényes kecskeméti vezetésnek esélye nyílik arra, hogy átszervezze önmagát, hiszen mindig a fejétől büdösödik a hal is...

Hirdetés

Vélemény:

Persze kutyából a mondás szerint nem lesz szalonna, de némi iróniával élve azért Salamai még lehet...

A mérkőzésről elmondható, hogy a friss kécskei csapat a nehézségek ellenére megérdemelten hazavihette Kecskemétről a három pontját, amivel át is vette a vezetést a Kecskemét előtt a tabellán.

Az összfeszülésnek azért annyi értelme mégicsak volt, hogy legalább pár ezer néző kilátogatott a meccsre, ami a focit tekintve mindenképpen reménytkeltő.

Viszont Kecskemétnek a vezetését ez az eredmény (eredménytelenség) talán rádöbbenti, hogy az árménykodás acsarkodáshoz vezet, a trükközésnek pedig hosszú távon minden esetben az az eredménye, hogy veszít a csapat. 

S. Juhász Attla "mongyon le"!!!

S. Juhász Attila által vezetett kecskeméti foci vezetéséről újra elmondható, hogy megbukott. Így a KLC-nek jelenleg aligha van esélye, hogy a kialakuló regionális központi szerepet megkapja az általa vezetett Kecskemét, hiszen mint mondani szokták, az együttműködéshez, együttműködés kell! S. Juhász pedig az együttműködés helyett, már a KTE esetén is bukott, "oszd meg és uralkodj" elvet látszik követni a térségi ügyeket illetően is, így egyértelműen méltatlan arra, hogy a kecskeméti labdarugást vezesse. (Persze eleve érthetetlen, hogy egy totál bukás után, hogyan kerülhetett újra a kecskeméti foci élére - szerk.) 

Oltyán József

Kép: Kesport.hu