2024.05.06, Hétfő
Bukhatja a TAO-s támogatásokat a Kecskeméti LC
S. Juhász újra a porondon - Kép:kecskemet.hu

Bukhatja a TAO-s támogatásokat a Kecskeméti LC

2016.10.14. 13:51

A KTE-t több százmilliós veszteséggel a háta mögött hagyó S. Juhász Attila újra felszínre tört, újra Kecskeméten és újra a foci körül. Méghozzá az egyre fickósabb Kecskeméti LC elnökeként. A sok esetben meglehetősen bátor döntéseket meghozni sem rest vezető most mintha újra 19-re húzott volna lapot, hiszen a Bácsmegye meg nem erősített információja alapján a Kiskőrösi LC elnöksége egy óvás benyújtásán dolgozik annak kapcsán, miszerint a Kecskeméti LC játékosának Eugene Salaminak nincs rendben a játékengedélye.

Hirdetés

A „pályaszélén” azt az információt kaptuk, hogy ennek a pontos tudatával játszatják a játékosukat, annak abban bízva, hogy erre minél később derül fény, viszont addig is termelheti a Kecskemétnek a gólokat.

Bár nem túl sok, de mégis alapos feltétele van annak, hogy egy játékengedély rendben legyen. A feltételek tömören a következőek:

- MLSZ nevelésű labdarúgó: aki 15 – 21 éves kora között a MLSZ-hez tartozó egy vagy több sportszervezetben legalább három évet egyben vagy megszakításokkal igazolt játékos volt;

-        Magyarországon közép- vagy felsőfokú oktatási intézmény nappali tagozatának hallgatója;

-        1 évnél hosszabb ideje Magyarországon bejelentett munkaviszonnyal, és állandó lakcímmel rendelkezik;

-        legalább 3 éve megszakítás nélkül magyarországi bejelentett lakcímmel rendelkezik.

Ha bebizonyosodik, hogy a Kecskeméti LC egyébként egyre barátságtalanabban működő vezetése a játékengedély mellőzésével próbált jogosulatlan előnyre szert tenni, akkor ezzel a Kecskeméti LC sok milliós TAO-s támogatását és ezzel együtt az akadémia immár sok tízmilliós TAO-s támogatását kockáztatja.

Megkérdeztük az üggyel kapcsolatban a Kiskőrösi LC alelnökét Somlyai Pétert, aki elmondta, hogy arra, hogy a szervezetük óvást nyújtson be a mérkőzést követően nyolc nap áll rendelkezésükre, addig ezzel kapcsolatban sem megerősíteni, sem cáfolni nem kíván semmit. Viszont kedden áll a rendelkezésünkre, hogy konkrétumokról beszámoljon!

Eugene Salami - kép: kecskemetilc.hu

...folytatjuk!