2024.03.29, Péntek

Átadták az Év gyára díjakat – a kalocsai EMIKA Zrt. vevői elégedettségi kategóriában nyert

Emika Zrt.

2018.05.18. 14:05

A GyártásTrend technológiai magazin harmadik alkalommal hirdette meg az Év Gyára versenyt, amelynek célja, hogy összetett szempontrendszer alapján megtalálja az év gyártó vállalatát, és a meghirdetett kategóriák győzteseit.

Hirdetés

Az összetett, Év Gyára díjat külön ítéljük oda a 3 milliárd forint alatti, 3 és 10 milliárd forint közötti, és 10 milliárd forint feletti éves nettó árbevétellel rendelkező cégek legjobbjának.

 

A versenyre 9 kategóriában nevezhettek a magyarországi gyártóegységgel rendelkező vállalatok, az Év Gyára díjat pedig az a gyártóegység nyerheti, amely több kategóriában a shortlistre került, és legalább egyben az első helyen végzett.

 

A pályázati adatlapok kiértékelését követően a második körben a verseny szakmai partnereként felkért, és a kérdőív kialakítását és értékelését végző Process Solutions Group szakértő csapata helyszíni validálást végzett, végigjárta a shortlistre került cégeket, hogy a kérdőíven szereplő információkat személyes dokumentációval is megerősítse.

Ezen eredményeket aztán az ipari szektorban elismert szakemberekből álló zsűri előtt prezentálta. A végső döntés a szakmai grémiummal történő egyeztetést követően született meg.

 

Év gyára2017 –Vevői elégedettség kategóriában az EMIKA Zrt.

Az EMIKA Zrt. tradicionális világítástechnikai vállat, több mint 50 éves gyártói tapasztalattal. A magyar tulajdonú cég eredményei mögött széleskörű, nemzetközi ipari gyakorlattal rendelkező vezetés, valamint közel 150 munkatárs áll. A vállalatnál azt vallják, hogy a jól szervezett folyamatok, a kitartóan végzett munka, és a folyamatos fejlődés hozza meg az üzletileg gyümölcsöző sikereket. Célkitűzéseik között szerepel többek között a lámpatestek és fém alkatrészek lehető legmodernebb technológiával történő gyártása, illetve a 100%-os vevői elégedettség elérése is.

Kalocsa#EMIKAZrt.Év gyára díj