2024.03.19, Kedd
Nemesnádudvaron kirándultak a bajai nyugdíjasok
baja.hu

Nemesnádudvaron kirándultak a bajai nyugdíjasok

baja.hu/S. B.

2020.10.27. 12:41

Jó hangulatú kiránduláson vehettek részt október 22-én, csütörtökön az Újvárosi Nyugdíjas Klub tagjai: Nemesnádudvarra látogattak el, ahol az egyik klubtag vendégelte meg őket pincéjében. A társasághoz Preininger Rozália önkormányzati képviselő is örömmel csatlakozott.

Hirdetés

A négy éve alakult Újvárosi Nyugdíjas Klub eddig az Újvárosi Általános Iskolában tartotta találkozóit, a vírushelyzet beállta óta azonban ideiglenesen átköltöztek a Belvárosi Közösségi Házba – tájékoztatott Szabó Ferencné klubvezető. Mint elmondta: 10 taggal indultak, a létszám mostanra már a harminc főt is elérte, bizonyítva, hogy nyitott, barátságos társaságról van szó, akik mindig szívesen látják a csatlakozni vágyókat.

– Nagyon örültünk, hogy képviselő asszony elfogadta a meghívásunkat, jól érezte magát köztünk, és ígértet tett arra, hogy máskor is eljön közénk. Betartva a biztonsági előírásokat, tervezünk még néhány közös programot, hiszen mindannyiunk számára fontos a találkozás.

Nemesnádudvaron is nagyon jól telt a közös idő, november 17-én a tavaszi vírushelyzet miatt elmaradt születés- és névnapi köszöntéseket pótoljuk egy közös vacsora keretében, december 5-én pedig megtartjuk az idei utolsó klubtalálkozónkat a Belvárosi Közösségi Házban – mondta a klubvezető. Hozzátette: minden évben megünneplik a megalakulás évfordulóját is, a negyedik jubileumot tavaszra tervezik, közös főzéssel.

BajaBajanyugdíjaskirándulás