2024.04.19, Péntek

Karácsonyi csillag és Motoros Mikulás

baja.hu

2017.12.05. 15:00

Gazdag programmal várja látogatóit egész héten a bajai karácsonyi vásár.

Hirdetés

A Szentháromság téri és a vásártéri (Tóth Kálmán tér) színpadon idén is több csoport fellépése segíti az adventi hangolódást. December 5-én, kedden 16 órától a Vásártéren többek között a Damjanich utcai ovisok, a Sugovica iskola énekkara és a Liszt Ferenc AMI zenészei lépnek fel, karácsonyi muzsikával, tánccal, kis jelenettel.

 

Szerdán, december 6-án szokás szerint megérkezik a Szentháromság térre a Motoros Mikulás, csütörtökön pedig ismét a vásártéri színpadon zajlanak a programok: a kiscsávolyi iskolások, az MNÁMK óvodásai, a Liszt Ferenc Énekkar és az Eötvös József Általános Iskola diákjai készülnek ünnepi műsorral.

A Rotary Club Baja idén is kivonul péntekenként adomány fejében forralt bort kínálni az Eötvös utcában, elsőként december 8-án 17 órától találkozhatnak velük a vásárba kilátogatók.

Szombaton ismét igazi látványosság várja az érdeklődőket: jégszobrok készülnek majd az Eötvös utcában. Délután fellép az Ad Libitum kórus, a Nemzetiségek karácsonyi asztalánál pedig ezúttal a székely szokások mutatkoznak be.

Vasárnap a hagyományoknak megfelelően közös gyertyagyújtásra várnak kicsit és nagyot a főtéri koszorúhoz, ezúttal Unyi Anikó evangélikus lelkész mond adventi gondolatokat az egyházközség tagjai és az érsekcsanádi Összhang Kórus közreműködésével

Bajakarácsonyi vásár