2024.04.18, Csütörtök

Idén nem lesz hiány Baján operettben és musicalben

operettinfo.hu, bajaiszabadteri.hu

2017.08.14. 11:25

2017. augusztusában két fantasztikus produkció látogat el a Bajai Szentháromság téri Szabadtéri Színpadra.

Hirdetés

2017. augusztus 19-én a Best Of Musical gála lesz látható. A produkció korábban Sopronban volt látható. 

A gálán a Mozart, Elisabeth, Lady Budapest, Hair, István, a király, Miss Saigon, Abigél, Evita, A Szépség és a Szörnyeteg, Rebecca, Jézus Krisztus Szupersztár és a West Side Story valamint számos más musical dalaiból hallhattunk részleteket Janza Kata, Polyák Lilla, Vágó Zsuzsi, Dolhai Attila, Feke Pál, Homonnay Zsolt, Mészáros Árpád Zsolt, Kocsis Dénes, Pintér Tibor és még számos más sztár főszereplésével. Baján várhatóan egy frissített verziót láthatunk majd.

Az operettek rajongóit a nagysikerű operett felújítás a Mágnás Miska várja majd Peller Anna és Peller Károly főszereplésével 2017. augusztus 25-26-án. 

A Mágnás Miska a magyar operett-irodalom egyik legsikeresebb műve, melyet időről időre bemutatnak zenés és prózai színházak egyaránt, augusztusban pedig Bajára érkezik a Budapesti Operettszínház társulatának előadásában, hogy itt is meghódítsa a közönség szívét.

A szatirikus, mulatságos történetet Szirmai Albert és Gábor Andor pompás, örökzöld számai teszik teljessé olyan jól ismert slágerekkel, mint A nő szívét ki ismeri, Úgy szeretnék boldog lenni vagy a Cintányéros cudar világ!

A darab eredetileg a legendás hírű magyar színészpáros, Rátkai Márton és Fedák Sári számára íródott, ez alkalommal Peller Anna és Peller Károly neve garantálja a felhőtlen szórakozást. Zsorzsi nagymama szerepében Lehoczky Zsuzsa, míg Stefániaként Kalocsai Zsuzsa lesz látható, Korláth grófot pedig Faragó András alakítja majd. 

 

Forrás: operettinfo.hu, bajaiszabadteri.hu

Bajamusical2017 augusztusmágnás miskaBudapesti OperettszínházBajai Szabadtéri Színpadoperett