2024.03.28, Csütörtök

Jövőre is folytatódik a bajai kórház megújulása

baja.hu

2016.12.21. 11:20

December 20-án évzáró karácsonyi ünnepséget tartottak a Bajai Szent Rókus Kórházban.

Hirdetés

„Rosszabb évünk ne legyen, mint a 2016-os volt”, foglalta össze évértékelőjét dr. Tóth Gábor főigazgató.

A főigazgató vetítéssel egybekötött beszámolóban elevenítette fel a legfontosabb eseményeket, majd bejelentette: nem unja az építkezéseket. „Éppen ezért jövőre is folytatódnak a fejlesztések!”

Zsigó Róbert államtitkár, a térség országgyűlési képviselője köszönetet mondott a dolgozóknak, hiszen munkájuk során, saját gondjaikat feledve, másokon igyekeznek segíteni. „Folyamatosan újulnak meg az épületek, frissül a műszerpark, ám mindez az Önök munkája nélkül nem sokat érne!

Csubákné Besesek Andrea alpolgármester köszöntőjében kiemelte: csodák vannak, csak észre kell venni őket. „Csoda minden nap, melyet egészségben, családunkkal élünk meg. Ebben az itt dolgozók sokat segítenek, köszönjük.

Idén a Róna Dezső-díjat dr. Huszár Gergely nyugalmazott főorvos érdemelte ki. „Higgadtsága ritka és nagy érték a magyarországi egészségügyben. A mai napig fontos szerepe van nyugodtságával a traumatológián.”

A főorvos megállapította: már azoknak a pici gyerekét is vizsgálta az elmúlt években, akiket egészen pici gyerekként vizsgált annak idején. Majd sajátos humorral hozzátette: „Múlnak az évek. Ha meglátom a fekete zászlót az épületen, mindig megijedek, hogy miattam tették ki.”

A Bajai Szent Rókus Kórház emlékérmet Bócsa Barnabás, a Baja Marketing Kft. igazgatója kapta ebben az esztendőben.

BajaBajai Szent Rókus Kórházfejlesztésévzáró karácsonyi ünnepség