2018.05.25, Péntek

Hirdetés

Hajagos Csaba és Szécsi Gábor tart előadást a Harmadik Kor Egyetemén
A kép illusztráció

Hajagos Csaba és Szécsi Gábor tart előadást a Harmadik Kor Egyetemén

2018.02.09. 10:00

Két új előadással folytatódik a Kecskeméti Harmadik Kor Egyeteme februárban. A képzésre jelentkező nyugdíjasoknak Hajagos Csaba történész, muzeológus és Prof. Dr. Szécsi Gábor tanszékvezető egyetemi tanár tart előadást a Bács-Kiskun Megyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat és a Pécsi Tudományegyetem közös szervezésében megvalósuló programon.

Hirdetés

 

Érdekes témákkal várja hallgatóit februártól is a népszerű kecskeméti nyitott egyetemi program, a Harmadik Kor Egyeteme. A nyugdíjasok szeptembertől két ismert kutató tolmácsolásában hallgathatnak meg helytörténeti és kommunikációtudományi tárgyú előadásokat.

Február 12-én (hétfőn) 10 és 13 óra között Hajagos Csaba történész, muzeológus tart előadást „"Volt egyszer egy Nagy-Kecskemét...". Területi változások a Hunyadiak-korától a Tanácsrendszer megalakulásáig" címmel. Február 19-én (hétfőn) 10 és 13 óra között pedig Prof. Dr. Szécsi Gábor tanszékvezető egyetemi tanár „A kommunikáció alapjai" című előadását hallgathatják meg az érdeklődők. Mindkét rendezvénynek a Kecskeméti Városháza díszterme ad otthont.

Az előadások egyúttal a Bács-Kiskun Megyei Tudományos és Ismeretterjesztő Társulat „Tudás, hagyomány, közösség" című rendezvénysorozatának újabb állomásait is jelentik. A rendezvénysorozattal a Bács-Kiskun Megyei TIT a helyi közösségépítés új formáit kívánja megteremteni a generációk közötti párbeszéd megerősítésével.

KecskemétHarmadik Kor Egyeteme

Hirdetés

Hirdetés