2024.04.25, Csütörtök

Digitális workshop indul Kecskeméten

Digital Workshop Hungary

2017.10.19. 11:19

Az ingyenes előadásra október 25-én 15-17 óra között kerül sor a Bács-Kiskun-Megyei Kereskedelmi és Iparkamara épületében a Google Magyarország megbízásából.

Hirdetés

 

Google Trends. Similar Web. Google My Business. Test My Site. Ingyenes eszközök, amelyek hatalmas segítséget jelentenek a tudatos és jól felépített marketingtervezésben és megvalósításban. Az ingyenes workshopon többek közt ezekről is lehet majd hallani.

 

A Google Magyarország társadalmi szerepvállalása jegyében 2017-ben elindította a Digital Workshop országos programot. A projekt célja a magyarországi kis- és közepes vállalkozások digitális felzárkóztatása annak érdekében, hogy bevételeiket az online területen is növelhessék.

A Google a Digitális Workshop keretében egyszerű és érthető online tananyagokkal segíti azokat a KKV-kat, akik szeretnék jobban megismerni az internet adta lehetőségeket, így növelve forgalmukat.

A rendezvény csak két órát vesz igénybe és csak azokra a területekre fókuszál, amelyek igazán fontosak a kezdeti siker megalapozásához.

Első sorban cégek vezetőinek, vagy kis- és közepes vállalkozások marketing területért felelős munkatársainak, vagy magánszemélyeknek, akik saját internetes vállalkozás indításán gondolkodnak, illetve azoknak, akik már belevágtak, de vezetési, marketing eszközökre vagy inspirációra van szükségük.

KecskemétKecskemétDigitális workshopBács-Kiskun-Megyei Kereskedelmi és IparkamaraGoogle Magyarország