2024.03.02, Szombat

Éjszakai Forgatag Kecskeméten

2016.02.20. 17:55

A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér február 26-án rendezi meg a következő Éjszaki Forgatag rendezvényét. Megéri elmenni, izgalmas programokban nem lesz hiány - ígérik a szervezők.

Hirdetés

Ha hónap vége, akkor Éjszakai Forgatag Kecskeméten! Természetesen a jövő héten sem maradt el, február 26-án ismét várja a fiatalokat a délutántól éjszakába nyúló programsorozatok sokasága.

A megszokott kezdéssel, 17 órától a Rév munkatársai kézműves foglalkozásokat tartanak, majd a résztvevők megismerkedhetnek a Miénk itt a tér? projekt fiatal tagjaival, akik több programmal is készültek: lesz Élő Könyvtár, mely keretében lehetőség lesz "kikölcsönözni" a projekt egyes tagjait és elbeszélgetni velük egy adott témáról, majd képes élménybeszámolót tartanak a projektről és közös éneklésre buzdítanak.

19 órától Hegedűs Ibolya a designer drogokról tart előadást, majd Tálas Péter Csongor pezsdíti fel a hangulatot bámulatos bűvész produkcióival.

Végül 20 órától elkezdődhetnek a sportversenyek: darts, csocsó, asztalitenisz mérkőzésekben mérhetik össze ügyességüket a fiatalok.

Helyszín: Kecskemét, Széchenyi sétány 11.

 

Galéria

Közösségéjszakai forgatagközösségi programspartacuseleven