2018.07.23, Hétfő

Hirdetés

Az igazi vidéki focimeccs hangulat - Az utcán is kergették a bírót Kunbaján!

Az igazi vidéki focimeccs hangulat - Az utcán is kergették a bírót Kunbaján!

sugopart.hu

2017.10.10. 13:44

Nem csak polgármester választás volt vasárnap Kunbaján, hanem a Bács - Kiskun megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság déli csoportjában a helyi kedvencek a Kisszállást fogadták - írja a sugopart.hu

Hirdetés

A találkozó arról marad emlékezetes, hogy a 70. percben  2 - 3-as állásnál egy durva belépő után Fazekas Szilárd játékvezető felmutatta a piros lapot a hazaiak játékosának Nagy Nimródnak. Ekkor többen megtámadták a bírót, akinek menekülnie kellett egyik partjelzőjével egyetemben. Az üldözés azonban nem ért véget a pályán, hanem 2 utcával arrébb tudtak csak bemenekülni egy családi ház udvarára. Ezt követően kihívták a helyi körzeti megbízottat. aki jogsértést már nem tudott megállapítani, hiszen az esmények addigra lejászódtak, tettlegesség pedig nem történt.

 

Amatőr felvétel a kergetésről:

 

 

 

A mérkőzésen egyébként a hazaiak többször kritizálták a Fazekas Szilárd ítéleteit, akit információink szerint egy sárga lap kiosztását követően meg is löktek.  20 perccel a kiállítás előtt már le is akarta fújni a találkozót, de ekkor a vendégek rábeszélték, hogy próbálják meg befejezni. Ez nem sikerült, mivel az incidens miatt a meccs félbeszakadt. Folytatás a fegyelmi bizottság előtt.

Forrás: http://sugopart.hu/

Hirdetés

Hirdetés