2024.05.20, Hétfő

Különleges kerékpártúra a Kiskunságban

2016.02.10. 12:45

Hirdetés

Izgalmasnak ígérkező bringás programot ajánlunk sportos olvasóinknak a „vadregényes” Kiskunságban. Február 14-én rendezik meg az I. Vad Kunság Kerékpáros Élménytúrát Kecskeméten, amely remélhetőleg hagyományteremtő lesz.

Miért érdemes benevezni a Vad Kunság túrára, azon túl, hogy a kerékpár kalandvágyó szerelmesei újra nyeregbe pattanhatnak a tél után? Mert különleges, védett természeti területeken át vezet az út a Kiskunsági Nemzeti Parkban, ahol csak a téli időszakban lehet bringázni a mély homok vagy sár miatt. Mert ritka az olyan kerékpáros esemény, ami ilyen változatos útburkolati viszonyok között zajlik – homokon, földúton, aszfalton, erdei ösvényen.

A kecskeméti Első Sor SE szervezi a 60 km-es útvonalat teljesítő, hat órás limitidőt adó versenyt. Az időpont február 14., esőnap (ami jelen állás szerint elég esélyes) február 21. A rajt 10 órakor lesz a Veloroom Kerékpár Szaküzlet mögötti parkolóból (Kecskemét, Petőfi S. u. 11.), az Arborétumig rendőri felvezetéssel.

A versenyközpont a Veloroom, a nevezésről és bővebb információkról itt érdeklődjenek (e-mail: [email protected], tel: +36 76 613 914). Helyszíni nevezés is lehetséges február 14-én 9.00 és 9.45 óra között.

Az esemény felhívása ITT olvasható, az útvonalterv ITT található. Térképet minden induló kap majd.

Galéria

Víkendvad kunságkerékpártúra

Ajánló