2023.05.29, Hétfő

ügyintézés

Ügyintézési lehetőségek Bács-Kiskun megyében az igazgatási szünet ideje alatt

2022.12.15

Megye

A műszaki vizsgálóállomások nyitvatartása szünetel a megyében. Budapest Főváros Kormányhivatala, valamint a Pest Megyei Kormányhivatal közlekedési szakterülete áll az ügyfelek rendelkezésre az igazgatási szünet alatt.

Januártól gyorsabb és egyszerűbb lesz az adatváltozásokkal kapcsolatos ügyintézés és a közművek átírása

2021.12.01

Közélet

Az új és innovatív e-bejelentő szolgáltatásnak köszönhetően nem csak az ügyintézési idő, hanem az adminisztratív terhek is csökkennek.

Tovább egyszerűsödik a közigazgatási ügyintézés márciustól

2020.03.04

Országos Hírek

Jelentős változásokat hoz a március a közigazgatásban, miután a kormányhivatalok egyszerűsítéséről szóló jogszabálycsomag több fontos eleme is hatályba lép.

Okostelefonra költözhetnek az ügyfélszolgálatok

2019.08.22

Kirakat

Az e-ügyintézés nem csak gyorsabbá és kényelmesebbé teszi a folyamatokat, de környezetbarát és költséghatékony is.

Kormányablak buszok segítik a még hatékonyabb és gyorsabb ügyintézést

2018.07.17

Országos Hírek

Az elmúlt években olyan közigazgatást építettünk, amely élvezi az emberek bizalmát, segíti a magyar állampolgárok és a vállalkozások boldogulását. Célunk, hogy a magyar emberek számára az ügyintézés ideje, az arra fordított energia és anyagi terhei csökkenjenek, ezáltal javuljon életminőségük. Ezt szolgálta a kormányablakok kialakítása és ezt a célt szolgálja a kormányablak buszok üzembe helyezése is – mondta Tuzson Bence közszolgálatért felelős államtitkár a hatodik Kormányablak Busz átadásán.

Technikai szünet lesz egy délután a kecskeméti Kormányhivatalban

2016.11.25

Kecskemét

November 30-án, szerdán 15 órától technikai okok miatt a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kecskeméti Járási Hivatalának valamennyi kormányablakában és okmányirodájában szünetel az ügyintézés.