2024.05.21, Kedd

ügyintézés

Kormányablak-ügyintézői okleveleket adtak át Kecskeméten

2023.03.04

Kecskemét

Területi közigazgatás nélkül nincs állam, ez találkozási pont az állam és az emberek között - közölte a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára csütörtökön Kecskeméten.

Megnyílt Kecskemét első Gépjármű Ügyintézési Pontja

2022.02.08

Kecskemét

Február 1-jével kezdte meg működését a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Rákóczi út 5. szám alatti Kormányablakában Kecskemét első Gépjármű Ügyintézési Pontja (GÜP) a hatékonyabb és gyorsabb ügyfélkiszolgálás érdekében.

Mától kötelező a maszkviselés a NAV ügyfélszolgálatain személyes ügyintézés esetén

2021.11.15

Országos Hírek

Az ügyfélszolgálatok felkeresése helyett érdemes a NAV online szolgáltatásait használni.

Májusra minden okmányirodában és kormányablakban lesz jelnyelvi szolgáltatás

2020.02.17

Országos Hírek

A siketek és nagyothallók számára a jelnyelvi szolgáltatást nyújtó Kontakt biztosítja a hozzáférést a szolgáltatásokhoz.

Visszatér a Jánoshalmi járásba a mobil kormányablak

2019.07.01

Megye

A Jánoshalmi járás valamennyi településére eljut a kormányablak busz, amely segítségével többek közt diákigazolvány ügyek és parkolási igazolvány ügyek is intézhetők.

Átalakulás a Kormányhivatalnál

2017.01.02

Megye

2017. január 1-jével a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal kétirányú átalakulást valósít meg, melynek célja az ellátott közfeladatok hatékonyabb ellátásának biztosítása.

Ügyintézési lehetőségek Bács-Kiskun megyében az igazgatási szünet ideje alatt

2022.12.15

Megye

A műszaki vizsgálóállomások nyitvatartása szünetel a megyében. Budapest Főváros Kormányhivatala, valamint a Pest Megyei Kormányhivatal közlekedési szakterülete áll az ügyfelek rendelkezésre az igazgatási szünet alatt.

Januártól gyorsabb és egyszerűbb lesz az adatváltozásokkal kapcsolatos ügyintézés és a közművek átírása

2021.12.01

Közélet

Az új és innovatív e-bejelentő szolgáltatásnak köszönhetően nem csak az ügyintézési idő, hanem az adminisztratív terhek is csökkennek.

Tovább egyszerűsödik a közigazgatási ügyintézés márciustól

2020.03.04

Országos Hírek

Jelentős változásokat hoz a március a közigazgatásban, miután a kormányhivatalok egyszerűsítéséről szóló jogszabálycsomag több fontos eleme is hatályba lép.

Okostelefonra költözhetnek az ügyfélszolgálatok

2019.08.22

Kirakat

Az e-ügyintézés nem csak gyorsabbá és kényelmesebbé teszi a folyamatokat, de környezetbarát és költséghatékony is.

Kormányablak buszok segítik a még hatékonyabb és gyorsabb ügyintézést

2018.07.17

Országos Hírek

Az elmúlt években olyan közigazgatást építettünk, amely élvezi az emberek bizalmát, segíti a magyar állampolgárok és a vállalkozások boldogulását. Célunk, hogy a magyar emberek számára az ügyintézés ideje, az arra fordított energia és anyagi terhei csökkenjenek, ezáltal javuljon életminőségük. Ezt szolgálta a kormányablakok kialakítása és ezt a célt szolgálja a kormányablak buszok üzembe helyezése is – mondta Tuzson Bence közszolgálatért felelős államtitkár a hatodik Kormányablak Busz átadásán.

Technikai szünet lesz egy délután a kecskeméti Kormányhivatalban

2016.11.25

Kecskemét

November 30-án, szerdán 15 órától technikai okok miatt a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kecskeméti Járási Hivatalának valamennyi kormányablakában és okmányirodájában szünetel az ügyintézés.