2024.05.23, Csütörtök

Ölelő Kéz Ápolási és Hospice Alapítvány

Kiváló Kollégát jutalmazott az Ölelő Kéz Alapítvány

2018.11.30

Kirakat

2018. november 29-én tartotta meg év végi összejövetelét az Ölelő Kéz Hospice Alapítvány. Dr. Fáyné Margitka köszönte meg a hospice nővérek és a gyógyszolgálat munkatársainak egész éves munkáját, értékelte az évet, valamint jutalmazta a legkiválóbb szakemberét.

Díjeső hullott az Ölelő Kéz Alapítványra

2018.06.21

Kirakat

A Hospice Alapítvány két kiváló szakembere, dr. Hódi Zsuzsanna főorvos asszony Kecskemét Városért Egészségügyi Díjat, és Sárközi Zsuzsanna Polcz Alaine emlékplakettet kapott munkájuk méltó elismeréseként május hónapban.

Az Ölelő Kéz Alapítványt támogatta a félegyházi Városi Jótékonysági Bál

2018.01.25

Kirakat

A 600 ezer forintot Csányi József polgármester január 23-án a Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Irodájában adta át Csősziné Juhász Ildikónak, a helyi csoport vezetőjének.

Méltóság Mezeje: az Ölelő Kéz Alapítvány nem hagyja magára a szenvedőket

2017.10.13

Kecskemét

Október 13-án délután, immár 8. alkalommal ültettek nárciszhagymákat, és engedtek szabadjára sárga lufikat iskolás gyermekek az Ölelő Kéz Ápolási és Hospice Alapítvány szervezésében Kecskeméten a Méltóság Mezeje kőnél.

Kecskeméten nárciszokkal tisztelgünk a szenvedők előtt

2017.10.10

Kecskemét

Immár 8. alkalommal ültet nárciszt az Ölelő Kéz Ápolási és Hospice Alapítvány az emberi méltóság tisztelete és elfogadása jegyében október 13-án 13.30 órakor a Méltóság Mezeje kőnél.

Tudjunk meg többet az otthoni hospice ápolásról

2017.02.16

A kecskeméti Ölelő Kéz Ápolási és Hospice Alapítvány immár több mint 20 éve végzi tevékenységét, segíti a rászorulókat otthonukban, szeretteik körében a legmegfelelőbb, egyénre szabott biztonságos ápolásban. Kecskeméten és környékén látják el betegeiket, illetve a hozzátartozó családokat speciális szakismerettel rendelkező ápolók és orvosok segítségével.

Immár 9. alkalommal ültet nárciszt az Ölelő Kéz Ápolási és Hospice Alapítvány

2018.10.01

Kecskemét

A nárciszültetéssel arra kívánja felhívni a figyelmet, mekkora erőt és támaszt nyújt a gyógyíthatatlan betegeknek, ha van szakszerű segítsége, ha biztosan számíthat valakire, aki alapvető szenvedéseit enyhíteni tudja.

Pályázatok megvalósításában is segítő kezet nyújt az Ölelő Kéz Alapítvány

2018.05.07

Kirakat

A SION Nyugdíjasház és Gondozási Központ három helyszínére szervezett „egészségnapon” igazi közösséget formáltak az ott élőkkel és a bejáró idős emberekkel.

Eredményes, 23. évét zárta az Ölelő Kéz Alapítvány

2017.12.18

Kirakat

Munkaértekezlet keretében köszönte meg az odaadó munkát dr. Fáy Tamásné, az alapítvány titkára, és kívánt kollégáinak Békés Boldog Ünnepeket és Eredményes Új Esztendőt.

Kecskeméten tanácskoznak közép-európai Civil Szervezetek

2017.10.12

Kecskemét

Megkezdődött a Közép-Európai Civil Konferencia Kecskeméten. A háromnapos nemzetközi fórum célja egy tíz évvel ezelőtt elindult eszmecsere kiszélesítése és rendszeressé tétele.

Az Ölelő Kéz Alapítvány segít a dolgozók egészségügyi vizsgálatában

2017.09.13

Megye

A Kecskeméti Városrendészet irodájában végeztek ma délelőtt szűréseket az Alapítvány munkatársai.

Új fizioterápiás eszközre ruházhat be az Ölelő Kéz csaknem félmilliós támogatásból

2016.12.13

Kecskemét

Három kecskeméti szervezet összefogása során 427 ezer forint támogatással járul hozzá ahhoz, hogy az Ölelő Kéz Ápolási és Hospice Alapítvány új fizioterápiás eszközre tudjon beruházni. Ennek okán ma az adományozásról szóló szerződés aláírására került sor az Empír Enteriőr kecskeméti bemutatótermében.