2022.10.03, Hétfő

Lakitelek Népfőiskola

Németh László műfordítói tábort szerveznek Lakiteleken

2021.05.13

Megye

A jelentkezéseket június végéig várják.

Feladatlap megoldásával lehet jelentkezni a Kárpát-medencei Hungarikum vetélkedőre

2018.12.05

A vetélkedőt a hungarikummozgalom további népszerűsítése, valamint nemzeti értékeink megismertetése érdekében szervezi meg a Lakitelek Népfőiskola az Országgyűlés, a Hungarikum Bizottság és a Nemzeti Művelődési Intézet támogatásával.     

Január végéig várják a jelentkezéseket a Kárpát-medencei Hungarikum vetélkedőre

2017.11.30

A Kárpát-medence kincsei elnevezésű vetélkedőt a hungarikummozgalom további népszerűsítése, valamint nemzeti értékeink megismertetése érdekében szervezi meg a Lakitelek Népfőiskola, az Országgyűlés és a Hungarikum Bizottság támogatásával.

Bővül a Lakitelek Népfőiskola feladatköre

2017.02.05

Befejeződött a könyvtárnak, a tánc- és tantermeknek is otthont adó Széchenyi-épület, valamint a Hotel Club Tisza teljes felújítása, és tart a vendégházként ismert épület szállodai minősítése. Január végén adták át a szintén megújult Tisza Vendéglőt, amit egy lakodalmas házzal kibővítettek.

Gyarmati Dezső, László Gyula és Neumann János kollégium indul Lakiteleken

2019.03.12

Megye

Sportvállalkozói ismeretek szerzése, a magyar őstörténet és honfoglalás kori kutatás megismerése, valamint a digitális jövőkép kérdéseire nemzeti szintű válaszok kidolgozása érdekében tematikus kollégiumokat indít a Lakitelek Népfőiskola áprilisban.

Ma kezdődik a tizennyolcadik Lakiteleki Filmszemle

2018.11.14

A seregszemle felhívására - amelyre krónika, korkép, művelődés, portré és fikciós műsorok kategóriákban lehetett nevezni - hazai és határon túli alkotóktól összesen 132 film érkezett. Értékelésüket követően az előzsűri 31 alkotást javasolt a háromnapos szemle versenyprogramjába.