2024.06.25, Kedd

KÉSZ Csoport

Kortárs képzőművészeti kiállítással és különleges utcai acélinstallációval dobja fel Kecskemétet a KÉSZ Csoport - galéria

2022.01.28

Megye

Az idén 40 éves cégcsoport Hírös Agóra kulturális központban található kiállítása jelenleg is látogatható, ugyanúgy, mint a központ előtti téren elhelyezett, 40 elemből összeállított hexagon.

Mérföldkő a hazai építőiparban: indul a homlokzattervező szakmérnöki képzés

2021.08.03

Országos Hírek

Ez a szakképzés Nyugat-Európában is csak kevés felsőoktatási intézményben jelenik meg, ugyanakkor az iparági szerepe egyre nagyobb.

Így lép előre a nemzetközi piacon két magyar építőipari cég

2020.10.26

Gazdaság

A BIM Design Kft. és a KÉSZ Metaltech Kft. olyan támogatási formára pályázott sikeresen, amely a nemzetközi összehasonlításban is egyedien teljesítő cégeknek jár.

Agrárberuházással gazdagodik Bács-Kiskun megye: új üzem épül

2020.09.07

Megye

A KÉSZ Csoport munkájával bővül a Pannon Növényolajgyártó Kft. jelenlegi gyára, ahol a kinyert nyersolajból finomított olajat állítanak majd elő.

Egy évben kétszer is le tudná gyártani az Eiffel-tornyot a KÉSZ - videó

2020.07.22

Megye

A KÉSZ csoport kecskeméti acélszerkezeti gyára 15 ezer tonna terméket állít elő évente. Az üzem működését Uhrinyi Balázs, a KÉSZ Ipari Gyártó Kft. ügyvezetője mutatta be: az alapanyagtisztítástól a lemezmegmunkáláson és az összeszerelésen át a festésig.